torsdag 28 oktober 2010

Bilderna då.

Denna fint uthuggna stock ligger utmed min skogspromenad. Texten "Ta en paus" är inhugget mitt på ryggen.


Jag älskar gamla staket.
Det blev inget vackert väder som jag önskat,men jag njöt så av turen så jag märkte inte det fina regnet.

Bokskogen är magisk i mina ögon. Alltid lika vacker vilken årstid det än är.Här kom jag fram till målet. Älsklingen kom körandes i detta stora monster till Skotare. Stegen fälldes ner så jag kunde klättra upp för en åktur. Den var värre än Liseberg. Trodde hela skiten skulle välta flera gånger. Hua mig.

När älsklingen skulle lägga av hela lasset jag var med och körde fram, skrek jag plötsligt rakt ut. Akta Trattisarna!!!Stackarn blev rädd,haha. Men va faan han började ju lägga alla stockarna rakt på en hel Armé av Trattisar. Stora feta rackare.Han fick snällt lägga dom vid sidan av så jag kunde hoppa ut och ta med svamparna hem. Tur inte jag kör skogsmaskin,jag hade nog hoppat ut och plockat svamp var 5e minut,haha. Lite fika  och pussar sedan knallade jag hemåt,med lite svampplockar pauser.

 Attans korgen glömde jag hemma,tur jag hade påsen bullarna låg i.Får ta en sväng med pontus nästa vecka. Finns mycket svamp kvar som vill hem till mig.

Det blev en skön runda på ca 8 km totalt.
  

Försöker.

Jag sitter här en snabbis och försöker vakna. Varför vet jag inte för innan jag fått minst 2 koppar kaffe vet jag att det inte är lönt att tro att jag ska vakna. Dom kopparna tar jag senare på jobbet.

Härliga ungar man har som inte är svårväckta;) Amanda som brukar vara segast är redan uppe och skrotar.

Nu ska jag se om jag lyckas fixa till frisyren;)
Återkommer från jobbet med bilder från igår.

Hoppas ni alla får en bra Torsdag.