fredag 3 september 2010

Klart;)

Gött,nu är jag klar, grabbens paket från mig ligger nu klara i en liten hög. Klart jag handlar till honom också .Hehe ,så kul att handla presenter. Och när det dessutom är till barnen är det ju extra roligt. Nu går han här och undrar när pappa kommer hem,haha.Sugen på att tjuvstarta firandet kanske.Brownieskakan med täcke av Nougat står klar.Och så har jag satt i tradition här att barnen själva får bestämma hurdan tårta dom vill ha på sina födelsedagar. Jesper ville ha chokladkakan hans farmor alltid bakar istället för vanlig tårta. Så var bara att ringa henne och be om receptet förstås. Så här är den nu färdigglacerad och lockande. Han ville inte ha någon cocos på;)
Till detta smaskiga ska vi även ha glass. Hmm,o  först pizza...måste nog ta paus innan vi orkar smäcka i oss allt;) Får nog bli att hyra någon kul film genom tv,n också så är kvällen fulländad.

Kan ju tillägga också utanför allt kalasande att jag nu är anmäld till ytterligare en kurs under hösten. Så denna höst går i kurstecken för min del. Just nu Mindfulneskurs, sedan ska vi gå buggkurs, fotokurs kom jag med på idag, och framåt Novembers slut ska jag gå en heldags kurs med att göra Granbock,haha sketans kul.

Älskar livet..

..men är fruktansvärt trött. Måste orka med hela dagen .Inta kul att slockna i soffan innan kl 20 en fredagskväll. Ska äta lite nu sedan fixa klart chokladkakorna och det gottiga till ikväll då vi ska mysfira Jesper. Mat behövs inte lagas idag,älsklingen köper med pizzor hem efter stallet. Gött!

Kaffet slut..

och datorn måste packas ner. Göra lite nytta på jobbet också ,haha.
Längtar efter helgledigt nu. Hämtar mitt helgbarn på dagis efter jobbet,sedan P på fritids. En sväng förbi mitt hus och kolla det sista inför helgens loppis. Ska bli roligt,håll tummarna för att jag får några kunder iaf;)

Ikväll och imorn har vi lite kalasande , Rolfs minste fyller 11 år och hans Oldermor fyller också år. Så blir till att fara till den härliga Oldermor och fira henne också.

Kul,kul.

Skickar en tanke...

..till Fru Venus med familj. Där borta på Åland har dom sorg i dag. Det får mig att stanna upp i tanken och försöka hinna med nuet. Ta vara på de stunder man får innan det är för sent. På ett ögonblick förändras allt. Från glädje till sorg.
Ta hand om nära och kära medans du kan.
Nu ska jag krama barn och katter ordentligt innan jag åker till jobbet.

Ha en bra dag.