fredag 3 september 2010

Klart;)

Gött,nu är jag klar, grabbens paket från mig ligger nu klara i en liten hög. Klart jag handlar till honom också .Hehe ,så kul att handla presenter. Och när det dessutom är till barnen är det ju extra roligt. Nu går han här och undrar när pappa kommer hem,haha.Sugen på att tjuvstarta firandet kanske.Brownieskakan med täcke av Nougat står klar.Och så har jag satt i tradition här att barnen själva får bestämma hurdan tårta dom vill ha på sina födelsedagar. Jesper ville ha chokladkakan hans farmor alltid bakar istället för vanlig tårta. Så var bara att ringa henne och be om receptet förstås. Så här är den nu färdigglacerad och lockande. Han ville inte ha någon cocos på;)
Till detta smaskiga ska vi även ha glass. Hmm,o  först pizza...måste nog ta paus innan vi orkar smäcka i oss allt;) Får nog bli att hyra någon kul film genom tv,n också så är kvällen fulländad.

Kan ju tillägga också utanför allt kalasande att jag nu är anmäld till ytterligare en kurs under hösten. Så denna höst går i kurstecken för min del. Just nu Mindfulneskurs, sedan ska vi gå buggkurs, fotokurs kom jag med på idag, och framåt Novembers slut ska jag gå en heldags kurs med att göra Granbock,haha sketans kul.

5 kommentarer:

 1. Åh, vilka smaskiga kakor!! Kan man få receptet kanske? Hoppas ni får en trevlig kväll, och helg!

  SvaraRadera
 2. åhh vilken mumsig tårta :) den hade man ju gärna satt tänderna i ,

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ser jättegott ut! När fikar ni tror du? Tänkte komma förbi ;)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)