måndag 7 juni 2010

Skön Måndag.

Härligt skön ledig måndag. Ja jag kom alltså iväg på min promenad. Var ute i 1 timma och 40 minuter. Tog lite bilder som jag sedan suttit och lekt lite med. Försöker lära mig redigerings programmet,haha, Aja man kan inte allt från början.


I denna sten gärdsgård slog blixten ner för 2 veckor sedan. Det blev en grop mitt bland alla stenarna. Hela Anneberg blinkade till.

Naturen är så prunkande och inbjudande just nu. Fåglarna kvittrar så lyckligt och all grönska är förtrollande.Ett varmt regn höll mig sällskap på promenaden. Sååå uppfriskande ;)
Porlande skogs bäck. Omgärdad av prunkande ormbunkar.

Tog det jätte soft efter promenaden. Drack kaffe på altanen och njöt av fågelsången som är så påtaglig i min trädgård. Pontus kom hem från skolan och efter ett tag kom Rolf med sina pojkar. Dom körde mig till Nybergs bil i Nässjö så jag kunde hämta min bil som fått nytt framhjuls lager.
Pontus följde med Rolf och grabbarna på lite shopping av finkläder. Jag körde till min mormor, för att få sitta vid hennes sida en stund . Det lider mot sitt slut,men hennes kropp är väldigt envis. Den har kämpat och stretat emot längre än vi kunnat ana. Hon har pendlat mellan total sömn till att sitta med och dricka kaffe. Men nu är det äntligen snart slut. Så som hon längtat efter morfar. Sörjt honom varje sekund i alla år sedan han gick före,så hastigt. Detta är vad hon önskat ett bra tag nu.
Och där på andra sidan blir hon emot tagen av dom hon älskar, min morfar och alla hennes syskon o föräldrar.
Nu är John Blund här och surrar,jag kan höra ljudet av hans helikopter nu. Time to sleep.


Björn Borg eller Puma.

Tog lite sovmorgon idag. Kunde iaf ligga till kl 7.30 . Då var det dax att äta frukost med Pontus och följa honom till skolan. Hoppas det blir en skön slödag idag. Tänker inte göra för många knop alls. Sitter här o gluttar lite på Nyhets Morgon på kanal 4.
Täkte brygga lite kaffe,men näää tar och snörar på mig mina extremt slitna Björn Borg och tar en lång promenad.
Verkligen hög tid att köpa nya skor,hmmm får ta en sväng till Intersport någon dag kanske. Mm jag är lite fånig eller kräsen kanske det heter,vad vet jag. Köper bara Puma eller Björn Borg. Bra skor tycker jag och snygga.Samma gäller med mina väskor. Har ju lite väsknoja. Haha. Men,men alla har vi våra laster ;)

Oj bra band nu på tv , Johnossi. Får nog bli cdon och beställa lite. Riktigt sköna grabbar.

Som sagt nu tar jag sikte på Bokskogen.

Ha dé, som dom skulle sagt i Norge,haha.