tisdag 27 april 2010

Afton i stugan.

Nu blir det lite snabb blogging. Ska snart nana kudden. Varit en bra dag. Gått en runda med Anna och Johan nu ikväll, skönt att vara nyttig.
Emelie var med Rolf i stallet ikväll igen. Hon har en av hästarna som skötebarn ;)
Härligt att barnen och Rolf har en så naturlig och bra relation. Det gör att jag kan se ljust på det kaos som råder på annat håll.

Vi hade en liten pratstund innan stallet ,flickorna Rolf och jag.Försöker peppa dom att orka möta motvindarna på ett lugnt sätt. Och försöka få dom närmre det viktiga målet. Det blev tårar som vanligt men vi försöker få dom att vända om tänket lite. Man kan se en sak från så många vinklar. Får försöka se andras kämpande också inte bara sitt eget.Dom vill verkligen ha en annorlunda situation, där dom blir sedda av den dom älskar så högt.Jag vill inget annat än att dom ska komma närmre. Det mår alla bäst av.

Och hahaha hur glad kan man vara över att fått diskmaskinen på plats. Det är ju som en gudagåva. Såååå skönt. Nu är det bedtime. Puss o Kram.

Softar.

Blir snart en sväng till stada får se vad som hittas på då. Tror på en runda runt sjön. Vill sitta i solen. Snälla låt solen hänga framme ;)

En ljuvligt doftande dag.

Skratt

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök


Skratt, fysiologisk process hos människor som kännetecknas av en rad hastiga ut- och inandningar tillsammans med rytmiskt växelvis spända och avslappnande stämband som tillsammans ger upphov till ett karaktäristiskt ljud.
Skratt kan utlösas av en mängd olika händelser, vanligen efter att personen blivit exponerad för ett skämt eller någon annan form av humor, men skratt kan även uppstå av glädje, lättnad, nervositet eller andra sinnestillstånd. Skrattets funktion är osäkert, men mycket tyder på att det är ett sätt att signalera samhörighet inom grupper av individer. Liksom gäspningar har skratt en smittande effekt.

Skrattet är individuellt och varierar från person till person. Skrattet är en spontan kroppslig reaktion på sådant som personen uppfattar som lustigt. (Se även humor.) Rent anatomiskt sker skrattet genom konvulsiviska sammandragningar i buken vilket producerar stötvisa luftströmmar genom struphuvudet, glottis och stämbanden. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, men det finns inget vetenskapligt stöd för påståendet.

Visst är det härligt att skratta. Möt med ett leende så får du ett leende tillbaka.

Jag gick till jobbet med ett leende idag. När vi skulle gå hade det precis regnat. Det doftar så underbart gott ute. Vi njöt hela promenaden till fritids och jobb.