tisdag 2 november 2010

Jobbelijobb!

eller vad det nu kallas:))))))
Sitter här med bloggläsande och varm choklad. Helt okej ska ni veta.

Fick samtal innan, blir till att flaxa hem och köra grabben till fritids imorn bitti sedan köra till nästa jobb. Älsklingen står med honom startklar när jag kommer hem härifrån.
Jag gillar när folk är sjuka. Den enes död den andres bröd heter det ju. Nu behöver dom ju inte gå och dö,det funkar bra med att dom är sjuka.

Har varit dåligt med extrapass sista tiden. Jag jobbar ju inte heltid här där jag är så står på x antal vikarielistor. På olika företag för att kringgå arbetstidslagen;).

Och funkar att åka vidare till nästa ställe när man jobbar med sovande pass.

Har faktiskt skickat in CV till ett nytt ställe för extrajobb som jag verkligen hoppas på. Det är ett ganska krävande ställe men samtidigt intressant tror jag. Om man nu fixar den psykiska stressen som jag tror det stället kräver. Det är sådant man får känna efter när man går bredvid. Och jag tror inte man jobbar ensam-pass. Blir spännande och se om jag får svar därifrån.

Nu ska jag hoppa in lite och läsa hos er,innan jag lägger mig tidigt här med tanke på morgondagen.

Ha det gott.

Grått,grått,grått!

Jaa vädret är bannemig lika grått som mitt hår. Så vad gör man då? Jo nu sitter jag med blekmedel i utväxten på mitt hår. Ärligt, skulle jag bara ha min egen färg skulle jag lätt se ut som 70 år. Tror inte jag har ett enda strå som inte är gråvitt.
Får väl skylla det på min faders underbara gener;) Han är kritvit i huvudet (59 år). Och igårkväll satt jag och sydde i kammar i löshåret jag köpte för 2 månader sedan. Hehe, jag blir kanske som en nykläckt fjäril;) Öhhh not!

Idag tog vi lite sovmorgon här i stugan. Barnen var ju lediga , älsklingen jobbar kväll och jag jobbar kväll/natt. Det var såå skönt att slippa bli väckt av larmsignalen. Bara sova tills dagen vaknar av sig självt.

God frukost och sedan en skön stund i stallet. Lite ärenden i Eksjö med älsklingen och därefter var det fika dax hemma. Bara varit och haft en skön förmiddag utan stress.Inte ofta det händer. Och det behövs verkligen dagar då man slipper passa massa olika tider dagen igenom.

Nu ska jag bara sitta klart med håret,sedan ska Emelie få övningsköra en rejäl runda då vi ska lämna Amanda hos en kompis. Det blir perfekt runda med bra körfält hela vägen. Vi byts dock av när vi kör igenom staden, det får vänta ett tag med stadskörningen.

Återkommer från jobbet ikväll;)