tisdag 27 juli 2010

Fötterna värker och plånboken skriker...haha

..Haha jo visst värker fötterna och pengarna rullar. Men nä plånboken skriker inte. Det kallas budget haha. Och denna resan var budgeterad för länge sedan ;) Det är ordning och reda i mitt torp.

Nåväl, vi traskade mot Djurgården efter att ha slöat efter frukosten. Jag gillar verkligen denna staden. Är så lätt att lära sig hitta ju. Och bor man på Stureplan så är det banne mig nära till allt. Kan verkligen inte bli bättre.


Pausade på Djurgårdsbron för lite bilder. Så vackert där.
Den ståtliga Ryttaren utanför Nordiska Museet vaktar troget.Medans vi stod i lång kö in till Gröna Lund red denna snygging förbi på sin struts,haha.
The kopparna blev Pontus favorit,han var praktiskt taget livrädd i övriga attraktioner. I Vilda Musen jublade flickorna ,jag blundade och Pontus hade snudd på panik. Han tyckte tom att nyckelpigan var läskig. Ingen karusell kille. Jag är höjdrädd så jag åker inte heller många saker. Men flickorna vågade sig på några av dom läskiga sakerna.
Har varit en kul dag med solsken. Men ack vad långa köer det var. Och inte konstigt ,hörde av personalen att det var närmre 15 000 personer på Grönan idag. My God vad folk.
Var gott om tid under köandet till dom olika attraktionerna så gjorde en liten fläta på Amanda. Hon passar i allt min lilla skönhet;)


Detta tjusiga par gick omkring och visade upp. Långbenta och tjusiga.
Nu kollar vi Allsång på Skansen. Dock på tv. Är så skönt att vara tillbaka på hotellet. Duschat och bara är och njuter av livet . Så underbart.


Tisdag och glatt humör.

Vi har precis kommit upp på rummet efter en mäktig frukost. Jag och flickorna valde och vrakade bland alla sorter av allt man kan tänka sig. Pontus är den kräsna (pipiga) sorten så det blev ett stort lass med köttbullar på hans fat,haha. Men tror ingen lämnade frukosten hungrig iaf.

Nu ska vi slappa på rummet en stund innan vi går ut mot Djurgården. Idag står det kolla runt och GRÖNA LUND på schemat.


Ser ut att bli lagom väder idag också. Tycker det är helt okej med halvmulet när man är på vift så här. Då slipper man bli så genomvarm och svettig för minsta steg. Likadant när man åker på djurpark, om solen steker ser man ju inga djur alls , då ligger dom gömda och trycker i skuggan. Lagom väder är allt bra ibland.
Slänger in dagens bilder i afton när vi kommer åter till hotellet. Nu ska jag läsa era underbara bloggar en stund ;) Ha en bra dag.