tisdag 27 juli 2010

Fötterna värker och plånboken skriker...haha

..Haha jo visst värker fötterna och pengarna rullar. Men nä plånboken skriker inte. Det kallas budget haha. Och denna resan var budgeterad för länge sedan ;) Det är ordning och reda i mitt torp.

Nåväl, vi traskade mot Djurgården efter att ha slöat efter frukosten. Jag gillar verkligen denna staden. Är så lätt att lära sig hitta ju. Och bor man på Stureplan så är det banne mig nära till allt. Kan verkligen inte bli bättre.


Pausade på Djurgårdsbron för lite bilder. Så vackert där.
Den ståtliga Ryttaren utanför Nordiska Museet vaktar troget.Medans vi stod i lång kö in till Gröna Lund red denna snygging förbi på sin struts,haha.
The kopparna blev Pontus favorit,han var praktiskt taget livrädd i övriga attraktioner. I Vilda Musen jublade flickorna ,jag blundade och Pontus hade snudd på panik. Han tyckte tom att nyckelpigan var läskig. Ingen karusell kille. Jag är höjdrädd så jag åker inte heller många saker. Men flickorna vågade sig på några av dom läskiga sakerna.
Har varit en kul dag med solsken. Men ack vad långa köer det var. Och inte konstigt ,hörde av personalen att det var närmre 15 000 personer på Grönan idag. My God vad folk.
Var gott om tid under köandet till dom olika attraktionerna så gjorde en liten fläta på Amanda. Hon passar i allt min lilla skönhet;)


Detta tjusiga par gick omkring och visade upp. Långbenta och tjusiga.
Nu kollar vi Allsång på Skansen. Dock på tv. Är så skönt att vara tillbaka på hotellet. Duschat och bara är och njuter av livet . Så underbart.


5 kommentarer:

 1. Åh, har ni varit i Sthlm - hemma hos mej...liksom! Själv drar jag ju mej för att åka dit, eftersom jag ju bor där permanent, men kan inte låta bli att glutta på bilder och på Allsången för att se hur vädret är där...!!!
  Det ser i alla fall ut som om ni har haft härliga stunder och hunnit med en hel del!
  Kram och tack för titten hos mej!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jaa Lisa vi har haft kalas,nu återstår lite shopping imorn. Sedan går tåget hemmåt Småland.

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren på min blogg. Önskar er en fortsatt trevlig semester i huvudstaden.

  SvaraRadera
 4. Godmorgon, ja visst var der varmt igår i den stora staden.....& mycket folk! Vi kunde vinkat till varandra. Museet var rakt över vattnet,vi såg Grönalund.
  Thelonious kommer efter en amerikansk jazz musiker??????? När vi "hörde" namnet första gången.....hm,hm...men nu har vi "lärt" oss. Själv kallar han sig Lonius....
  Ha en fortsatt rolig/skön tid i Stockholm.
  Sommarkram.

  H

  SvaraRadera
 5. ja stockholm är underbart! :D

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)