fredag 20 augusti 2010

Fortsättning,Tradera..

Här är Doktorsväskan jag köpte på tradera förra veckan. Såg ut som utlovat;) Bjällerkransen även den från Tradera var nog lite mindre än jag tänkt (var jag som tänkte fel när jag läste måtten) Men jag är helnöjd. Skåpet som grejerna står på ska bli vitt såsmåningom.
Trasig insida..

Trasig insida......Ja det är precis vad jag känner att jag har just nu. Så mycket som rör sig inne i huvudet. Lite som - vara eller inte vara, -bry sig eller inte bry sig.


Vad ska operationen leda till ? Blir mitt hus sålt? Får vi det huset vi bor i sålt? Kommer vi köpa någon gård? Eller hyra en gård? Eller ingenting alls?


Det är nog en jäkla tur att Mindfulnes-kursen kör igång igen. För jag har tappat fokus på mitt välmående. Den "nästan" enda stunden jag faktiskt känner mig rofylld just nu är när jag får sitta ensam och segla runt i detta hav av fina bloggar. Då känner jag hopp.


Tror det är just det jag behöver, ensamma stunder. Och det blir ju många tillfällen nu när skolan kör igång och jag är ledig själv hemma många dagar.


Denna hösten ska jag inte boka upp på för mycket utan ta saker vart efter dom dyker upp. Om jag ens vill, tänker inte hoppa på massa som tar emot. Kan göra mycket saker bara det är roliga saker,då har jag hur mycket energi som helst. Men inte när det gäller massa måsten. Anmält mig och älsklingen till buggkurs,men det är ju livsglädje att bugga och ett förbaskat bra motionspass. Jaa, så känns det i denna kroppen idag. Tur jag har en sådan underbar älskling vid min sida i dessa hjärnsläpps-tider.

Tänk om man slapp grubbla så...

Äntligen!!!

Sista dagen på denna sega vecka. I helgen ska jag försöka njuta av livet. Packa förstås,men annars bara pajsa och göra roliga saker.

Jobbar kort dag idag och efter det åker jag för att hämta mitt söta helgbarn på dagis sedan Pontus på fritids. Åker hem och myser till det och njuter av nuet.