fredag 20 augusti 2010

Trasig insida..

Trasig insida......Ja det är precis vad jag känner att jag har just nu. Så mycket som rör sig inne i huvudet. Lite som - vara eller inte vara, -bry sig eller inte bry sig.


Vad ska operationen leda till ? Blir mitt hus sålt? Får vi det huset vi bor i sålt? Kommer vi köpa någon gård? Eller hyra en gård? Eller ingenting alls?


Det är nog en jäkla tur att Mindfulnes-kursen kör igång igen. För jag har tappat fokus på mitt välmående. Den "nästan" enda stunden jag faktiskt känner mig rofylld just nu är när jag får sitta ensam och segla runt i detta hav av fina bloggar. Då känner jag hopp.


Tror det är just det jag behöver, ensamma stunder. Och det blir ju många tillfällen nu när skolan kör igång och jag är ledig själv hemma många dagar.


Denna hösten ska jag inte boka upp på för mycket utan ta saker vart efter dom dyker upp. Om jag ens vill, tänker inte hoppa på massa som tar emot. Kan göra mycket saker bara det är roliga saker,då har jag hur mycket energi som helst. Men inte när det gäller massa måsten. Anmält mig och älsklingen till buggkurs,men det är ju livsglädje att bugga och ett förbaskat bra motionspass. Jaa, så känns det i denna kroppen idag. Tur jag har en sådan underbar älskling vid min sida i dessa hjärnsläpps-tider.

Tänk om man slapp grubbla så...

6 kommentarer:

 1. Egentid är det bästa som finns! Jag tycker du gör rätt i att släppa alla måsten och att fokusera på det som känns bäst för dig i stunden. Att göra saker som inte känns bra kommer bara att tynga sinnet och göra själen orolig.
  Ta vara på dig.
  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Jaaaa, det där är vi nog många som borde öva på.....det är så många grejer som "skas"....det är en svår konst, men måste till för att man skall må bra.....
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Nu ramlade "paletten der för den "tröga" damen....Du gör en inre resa.....se det som ett litet "äventyr"......Ta till vara på dagar som känns bra...njut då!...så kommer en "dålig dag".....låt den vara dålig.....se om det finns ngt. liiiiitet att känna ro över. Det gör du också...sätter dig framför datorn & bloggar tex. Förstår du ungefär vad jag menar. Du måste tillåta dig själv att vissa dagar är bara skit!....det är upp och det är ner.....men när resan börjar ta slut.....då är de flesta dagar bra dagar. Allt detta gör du INTE på kort sikt, detta tar tid!!!!!!! Glöm inte det!!!!
  Var rädd om dig! Kram.

  SvaraRadera
 4. Trasig insida, trasig utsida, ja inte är det lätt, inte! Det gäller att fånga de små ögonblicken. Ha en bra helg! Livia

  SvaraRadera
 5. Haha ja monica på invändig och utvändig ( resa i jobbet + kärlekshelg )

  Oach Livia helt rätt leva i nute gäller nu,inte ta något/någon för givet. En dag i taget och njuta av det som är för stunden.

  SvaraRadera
 6. Det är väl klart att man ska bry sig om vad som rör sig i huvudet. Det är väl kroppens sätt att säga något, eller?
  Vad är det för operation du ska göra?

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)