söndag 23 januari 2011

Handarbete (bild 23 av 365)


Ja en del av er läste ju tidigt i höstas om mitt test i att för första gången sticka Raggsockar. Den första blev klar på bara 2 dagar. Sedan hände det som brukar hända när jag handarbetar. Handarbetet hamnade i en påse som sällan togs fram. Men så idag hände det.
 2an blev klar !!!!! Så nu ska dom bara fästas ordentligt så inte garnet kryper upp. Dom blev kanon.
Fler bilder hittar du här.

Men nu ni som läser detta. Är det någon som har ett bra mönster på virkade rutor till att göra överkast av. Jag har ju som en del av er vet mycket dötid på jobbet. Då skulle det vara perfekt att virka rutor med ett enkelt mönster. Det är smidigt när vi är ute och åker och sitter och degar lite varstans. Please, leta upp något åt mig som går att maila;) Jag lovar inte när det ska vara klart men självklart ska ni få se resultatet.

Utmaning dag 21

Ett annat ögonblick.
Och just i detta ögonblick kommer jag inte på ett smack att skriva om detta tema;)

Denna helgen har gått i softandets tecken. Jag har tagit sovmorgon till lite efter 9 båda dagarna. Såå himla skönt.

 Räknandet av points går vidare. Har haft lust och varit sugen på att vräka i mig godis. Annars har det gått bra;) För jag har inte gett efter för begäret,det är bra det. Delade en påse bilar på 6 personer för att ha något till kaffet nyss. Haha ja ni fattar ju själva hur fort det gick att mala ner dom. Hmm kändes som när en hund slafsar i sig mat utan att känna efter vad det smakade.

Ikväll ska jag äta glass,kan man dra fram klockan så tiden går fortare?

Mmm 2 dagar med sug efter mer,mer,mer. Men allt som äts upp ,skrivs upp så något fuskande är det inte tal om;)
Tjohii!