tisdag 1 mars 2011

My God!!!

Spinning! Ni måste prova spinning!
Om ni inte redan gjort det så prova! Det är så sjukt skönt tröttande. Man svettas,pustar,flåsar, känner att varje millimeter av kroppen är sketaslut. En underbar känsla att vara helt genomkörd från topp till tå.
Det här ska jag absolut göra om.
Tisdagar och Lördagar när jobb och annat tillåter;)

Spår (bild 60 av 365)

På översta trappsteget in till älsklingens hus hittar man dessa små spår. Rådjur som är framme och letar mat på natten;)

Oki jag kanske är galen...

...men det står jag för. Hänger på en kompis i afton och provar Spinning. Sedan har jag hurtat och svettats röven av mig 5 dagar i rad. Avlider jag så ska ni veta att ni är underbara.
Kram på er alla. Jippi snart ringer min matklocka igen.

Just det! Har jag berättat att min vikt-konculent drog ner på mitt points-intag förra veckan. Hehe ,det händer grejer.

Tisdag..en helt vanlig tisdag

En lugn sådan verkar det bli. Har lite jag bara måste ta tag i när jag kommer hem. Dom där fågelholkarna som jag lovat småpippisarna tex. Dom bör ju vara klara när det är dax att leta bo. Typ helst igår.
Kan faktiskt bli så att det blir någon klar ikväll. För dom är färdigsågade och ligger bara och väntar på att bli ihopspikade. Så visst finns det hopp om även den saken. Då blir Bosse glad;)

Nu har jag suttit en bra stund och läst runt hos er. Och blivit glad av underbara bilder och härliga måltids tips. Sköna trädgårdsbilder och vackra hem.

Men nu...ringer min matklocka. Jippi äntligen!