torsdag 16 september 2010

Kväll och mitt projekt är klart

Ni får se hur det blev imorgon,nu är jag för trött för att lägga in bilder;)
Välkommen som följare http://skimrandekristaller.blogspot.com/.
Imorgon är det redan Fredag, vart tog veckan vägen. Haha oki jag vet att jag sov bort den ena dagen men ändå;) Ser fram emot en härlig helg med kidsen. Ska plocka fram alla frägerna och fiberduk på lördag, sedan ska vi stå och labba ute i trädgården. Hoppas alltså på upphåll;)

Kram och godnatt alla godingar.

Kalla det kladda eller måla...

Minns ni mitt projekt?

Med cd-stället från IKEA.Gick inte och blundade.
Tog fram mina färger satte på Gospelskiva med Elvis.
Spelade högt och sveptes iväg..


Och här är resultatet. Nu ska regnet hjälpa till med sista finischen. Sedan blir det till att hänga på tork.

Fortsättning följer....

Måla eller blunda en stund...

Får se vad det blir.

Bra lärare..

Igårkväll var jag och  min lilla tös (14 år) på utvecklings-samtal. Det var givande vi kom fram till massa bra lösningar på läxhjälp mm. Det är en tuff tid för tonåringar med mycket läxor och nollbyten mellan lektionerna  osv.Men det som är bra är att hon vet var hon vill plugga på gymnasiet,så det krävs en del av henne för att nå dit. Det är det hon kämpar för nu. Och jag ska hjälpa henne så gott jag kan. Vi satt med läxorna ihop igår när hon läst på en stund. Blir ju kvalitetstid samtidigt;)  Hon har 2 klassföreståndare iår som är kanonbra,det är skönt.

Nu ska jag snart köra bort smågrabbarna här till deras buss,sedan ska jag päääääääääsa. Tvätten och snabeldraken blev klart igår och middagen är ju som sagt förberedd,hehe. Smart va!