söndag 5 december 2010

Ja Jäklar,haha.

Nu har vi varit på avslutning för vår buggkurs för denna terminen. Vi kör vidare efter Nyår.
Helgen har varit underbart rolig. Vi lyckades absolut att hamna rakt franför kameran,haha.
Vi var med på ett hörne minst 10 gånger ,men när de visade "så här har kvällen sett ut" var vi mitt i skärmen. Och jaaa jag såg hemsk ut såklart;)

Idag var vi förbi violas underbara butik. Och tyvärr så kör jag ju huset på el hela vintern och får ha en väldigt diciplinerad ekonomi nu. Så köpte inte massor. Men jag säger verkligen vilken underbar butik. Man kunde lätt gått där och drömt en hel dag.

Jag ska absolut återvända, tror det är otroligt vackert där på våren. Så då tar jag nog med mig min ena moster (Mariana) och mamma för en heldag med just den buriken och några andra härliga stopp på vägen. dom kommer älska den butiken också;)

För övrigt kan jag meddela för er som hänger med att idag som först har min mor fått sin fot opererad. Alltså 16 dagar efter att hon bröt sin lilla fossing. Det blev en väldans lång sjukhusvistelse med andra ord. Men nu hoppas vi dom lyckas så allt blir bra till slut. Hon ligger förmodligen på uppvaket just nu. Så om någon dag får hon nog komma hem.

Bilder på mina inköp från viola kommer imorgon;)

Wow vilken upplevelse.

Ja det var det sannerligen. Att dansa där under direktsändning. Nu ska vi kolla på reprisen på Tv och mysa frukost. Hoppas man inte hamnade rakt i kamerornas vinkel.

På vägen hem ska vi köra förbi Gårdsbutiken hos Viola. Det ska bli en härlig upplevelse att äntligen få se denna omtalade butik. Hmmm Älsklingen anar att det kan bli mycket handlat. Hehe...vet man aldrig.