måndag 11 oktober 2010

Oj..

Denna dagen försvann. Har börjat min höst-städning av trädgården vid mitt hus. Skönt bara resten kvar,haha.
Kvällen gick till sista Mindfulness-kursen. Ett så skönt och avslappnat gäng. Hoppas det blir en fortsättning.
Är verkligen ett verktyg i livet. Jag tar till vara på nuet och njuter.
Får skriva mer imorn nu är det pusskalas med älsklingen som är prio 1.

Vill hinna..

..få gjort en del denna veckan. Hoppas bara min hjärna och kropp samarbetar på det planet,haha.
Alla tankar som aldrig kommer ut och blir till verklighet. Inga stora projekt men ändå sådant som ska hinnas innan vintern tar sitt järngrepp över oss.

På tal om vinter så är jag allt lite konstig. Jag längtar redan,ja jag vet jag är galen. Men jag tycker om vinter och snö. Jag klagade aldrig förra vintern på all snö. Jag tyckte det var underbart. Klart det är jobbigt att skrapa rutorna på bilen innan man ska iväg på mornarna. Men ja då får man väl starta dagen 5 minuter tidigare då. Inte hela världen. Och skotta snö är bra motion;)

Hörs i afton alla sköningar.

Ny vecka i Paradiset;)

Ja då var det måndag igen. Denna veckan är det heldagar på jobbet enligt schemat. Härligt då vet man vart man ska göra av tiden. Och ut i skogen kan man ju inte gå. För här börjar älgjakten idag. Och det vet man ju vad det innebär. Alltid några skjutgalna gamla fingrar som inte kan se skillnad på en älg och sin kollega. Har första dödsskjutningen för året varit ännu,någon som har koll?

 Jag tog en snabbis i skogen igår med kameran och hittade lite trattisar så Pontus fick det till kvällsmat. Han älskar nystekta trattisar min pojk;)
Nu packa iordning för jobbet.
Tudilu.