tisdag 11 maj 2010

Utlovade bilder ;)

Nu är det snart afton här. Ätit en god korvgryta med pasta till. Fick ett givande samtal tidigare idag. Skönt att få vissa saker bekräftade och att åtgärder ska till . Så jag ser ljust på framtiden kan jag säga. Kom förbi en goding för 5 -minuters kramen. Särbo vecka inte roligt men man överlever det också. Vet ju hur vi vill ha framtiden ialla fall. Får se när och hur det ska genomföras. Men finns ingen anledning att brådska med något.


Oj vad suddiga mina älsklingar blev på denna bilden. Haha ett av Amandas anfall där hon ska lukta på Rolf. Hon älskar hans parfym ;)
Vackra kungs-liljor i min trädgård. Amanda tittar på bilden och frågar om det är bananer,haha.


Ja nu blir jag täppt i näsan av min trädgård,hyacinter lite var stans. Men populära hos humlorna.


Små mini Narcisser, så söta så.
Förra veckan var vi en sväng till Solberga och klippte Amandas hår. Frisören Hanna barnens kusin. Lite lika är dom allt ;)
Amanda till vänster och Hanna till höger.


Dom vackra rosorna jag fick av min älskling förra veckan. Står lika fina fortfarande.


Nu knatar det omkring 8 små ulltussar med sina föräldrar nere vid dammen här i anneberg. Så söta små Gäss.

Mellan Flisby och Anneberg kan man se dessa 3 älgar nästan varje gång man kör den sträckan. Om man är uppmärksam vill säga. En älgko med sina 2 fjolårs kalvar. Dom stackarna är snart inte önskvärda och ska klara sig på egen hand fram till hösten. Bäst att se upp för vilsna tonårs-älgar framöver ;)
Det var allt för denna gången . Nu vill snart Amanda ha datorn här. Ska bara beställa lite kläder med henne på nätet först.
Ha d.


Sooool !!!

Jippi, solen skiner från en nästan klarblå himmel. Jag sitter såklart i solen och njuter så ofta jag kan. Och just nu kan jag det. Tog m mig datorn ut för att slänga in några rader snabbt. Längtar efter semester nu. Men samtidigt inte ,vill att Maj månad ska vara lång så man hinner njuta av allt som knoppas och börjar spira.

Idag ska jag ta det lugnt,inte hitta på något särskilt. Tar det imorn när jag är helt ledig.

Nu är det bara 3 veckor o 2 dagar tills nästa resa i jobbet. Ska bli gött att komma till havet. Haha jaa denna gången ska jag försöka hinna se havet ;)

Men först tar vi en dags tur på Lördag. Bussresa till Västervik ;) ska bli trevligt.
Ska bli mycket intressant att få åka med den omtalade Ädelforsbussen.

Våld är den enfaldiges sista utväg.