onsdag 16 mars 2011

Men då!

Jag glömde ju för fasen berätta om dagens höjdpunkt. Den började redan 8.45 i morse. Då parkerade jag röven hos en gammal klasskompis till mig. Hon har eget fotvårds-företag. Gissa om jag njöt. Fötterna är nu lena och fina som små barnrumpor. Vi babblade så pass mycket så jag höll på att glömma betala,haha knäppa jag;) Ny tid är boka till i Maj. Fy tusan så skönt det är.

Helt otroligt!

Jag har gjort det igen. Ytterligare en vecka och nyvägd idag.
Och tjohiii tjohej jag har gått ner 1.2 kilo till. Alltså har jag nu gått ner totalt 9.2 kilo sedan 12 januari.
Ärligt jag trodde verkligen att jag hade gått upp i vikt denna veckan. För jag har ätit väldigt många av mina bonuspoints.
Ja jag vet att jag får äta dom men ändå. Man vill försöka låta bli. Men med kalasande hela helgen var det oundvikligt. Och då med facit i hand så lyckades jag ändå.

Nu är jag taggad att fortsätta kampen med mina alltför många kilo. För vägen till målet är ännu oändligt lång.

I övrigt kan jag berätta att det har varit strålande solsken här idag. Men tiden gick fort så jag har ändå inte kommit ut på min favorit plats utanför dörren där jag brukar sitta på våren och sola.
Jag har stora förhoppningar om att kunna sitta där på fredag då jag är ledig. Men nu hörde jag att det skulle komma ny snö imorn.Så om det är sol när jag vill är väl frågan.

Tisdag ( foto nr 75 av 365)

Detta var min drink igår Tisdag. Och nää det var inte gott. Det var sött. Ett glas var 20e minut. Skål!