tisdag 2 november 2010

Grått,grått,grått!

Jaa vädret är bannemig lika grått som mitt hår. Så vad gör man då? Jo nu sitter jag med blekmedel i utväxten på mitt hår. Ärligt, skulle jag bara ha min egen färg skulle jag lätt se ut som 70 år. Tror inte jag har ett enda strå som inte är gråvitt.
Får väl skylla det på min faders underbara gener;) Han är kritvit i huvudet (59 år). Och igårkväll satt jag och sydde i kammar i löshåret jag köpte för 2 månader sedan. Hehe, jag blir kanske som en nykläckt fjäril;) Öhhh not!

Idag tog vi lite sovmorgon här i stugan. Barnen var ju lediga , älsklingen jobbar kväll och jag jobbar kväll/natt. Det var såå skönt att slippa bli väckt av larmsignalen. Bara sova tills dagen vaknar av sig självt.

God frukost och sedan en skön stund i stallet. Lite ärenden i Eksjö med älsklingen och därefter var det fika dax hemma. Bara varit och haft en skön förmiddag utan stress.Inte ofta det händer. Och det behövs verkligen dagar då man slipper passa massa olika tider dagen igenom.

Nu ska jag bara sitta klart med håret,sedan ska Emelie få övningsköra en rejäl runda då vi ska lämna Amanda hos en kompis. Det blir perfekt runda med bra körfält hela vägen. Vi byts dock av när vi kör igenom staden, det får vänta ett tag med stadskörningen.

Återkommer från jobbet ikväll;)

5 kommentarer:

 1. Att vakna av sig själv, det bästa jag vet. :-)

  Hoppas håret blir fint!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Skulle jag få vitt hår skulle jag låta det vara, det är ju riktigt snyggt! :-)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Haha ja skulle det vara helt vitt när jag är typ 60 år kan jag låta det vara,men nu är jag ju inte ens 40 än. Så än blir det allt blekning några år;)

  SvaraRadera
 5. Så kul att läsa att du gillade trattischutneyn, visst är den lite god. Att ha på smörgåsen hade jag aldrig kommit på om inte du skrivit det, kanon, ska pröva på en gång. Och jag har också gjort mer och tänkte också att det kunde vara en lite trevlig gåbortpresent eller i julkorgen med en burk lingonsylt också!
  Gott med lugn dag, njut!
  Kram

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)