torsdag 28 oktober 2010

Bilderna då.

Denna fint uthuggna stock ligger utmed min skogspromenad. Texten "Ta en paus" är inhugget mitt på ryggen.


Jag älskar gamla staket.
Det blev inget vackert väder som jag önskat,men jag njöt så av turen så jag märkte inte det fina regnet.

Bokskogen är magisk i mina ögon. Alltid lika vacker vilken årstid det än är.Här kom jag fram till målet. Älsklingen kom körandes i detta stora monster till Skotare. Stegen fälldes ner så jag kunde klättra upp för en åktur. Den var värre än Liseberg. Trodde hela skiten skulle välta flera gånger. Hua mig.

När älsklingen skulle lägga av hela lasset jag var med och körde fram, skrek jag plötsligt rakt ut. Akta Trattisarna!!!Stackarn blev rädd,haha. Men va faan han började ju lägga alla stockarna rakt på en hel Armé av Trattisar. Stora feta rackare.Han fick snällt lägga dom vid sidan av så jag kunde hoppa ut och ta med svamparna hem. Tur inte jag kör skogsmaskin,jag hade nog hoppat ut och plockat svamp var 5e minut,haha. Lite fika  och pussar sedan knallade jag hemåt,med lite svampplockar pauser.

 Attans korgen glömde jag hemma,tur jag hade påsen bullarna låg i.Får ta en sväng med pontus nästa vecka. Finns mycket svamp kvar som vill hem till mig.

Det blev en skön runda på ca 8 km totalt.
  

5 kommentarer:

 1. Hallå där, vad roligt att du kommer och hälsar på, öppet lö 11-16 och sö 12-17..adress Bossgårdsvägen 5, 610 24 Vikbolandet, samhället jag bor i heter Östra Husby och det ligger ca 2,5 mil öster ut mot kusten..man kör mot flygplatsen, inget svårt att hitta, KRAM

  SvaraRadera
 2. Visst är det vackert med gamla staket, och soffan var inte fel den heller. Och du fikar och pussar sitter ju heller aldrig fel. Njut dagen trots höstrusket.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder du tog på promenaden! Jag lägger mitt visitkort här, är ny som bloggare! Ha en skön dag! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig soff-stock! :-)

  SvaraRadera
 5. Hej! Så fina bilder du tagit. Finns det bokskog hos dej? Där ser du hur lite jag vet. Jag som jobbat i Anneberg en gång. Då var det andra tider. Och trattisar har du också hittat. Gottigott.
  Kram

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)