torsdag 25 mars 2010

Torsdag med vårväder.


Snooza,snooza,snooza...allltås jag tycker verkligen inte om mornarna. Är alltid helt död när väcknings larmet går igång. Bara måste snooza några gånger. Och när jag väl är uppe går det en tromb genom huset. Pontus får vakna och ta på sig i sin takt. Han äter ju frukost på fritids mina jobbdagar. Jag får tjata lite emellanåt att han ska ta på sig i rätt ordning,men han har inga större problem att vakna.


Som tur är denna varannan vecka har jag ju den lyxen att min älskling fixar fram frukost och brygger kaffe. Han är dock inte tvingad utan gör det frivilligt. Hade det inte varit för det är så mysigt att äta frukost med honom, så hade jag tagit med en macka till jobbet och ätit frukost där.


Han skakar på huvudet när han ser mig och flickorna stirra fram på mornarna. Vet att det inte är nyttigt att stressa så ,men vad gör man när sängen inte vill släppa sitt grepp om en när man ska upp. Hade man gått upp i tid hade allt varit lugna gatan,men sova är för skönt helt enkelt.


Väl på jobbet satt jag mig och tittade på kanal 5. Där sände dom radioprogrammet "vakna med the voice". Har aldrig sett det innan. Blev så glad när dom diskuterade tvångs vanor;) Då sa den ena tjejen att hon var helt crazy när det gällde att köpa väskor och solglasögon. Halleluja,jippi,tjohii jag är inte ensam!!! Har redan kännt att det kliat i " köpa solglasögon-nerverna" . Funderar starkt på om jag ska fixa en ställning till glasögonen på insidan av garderoben. Börjar bli ett gäng.
Dagens väder var en disig morgon, men nu har molntäcket skingrat sig en aning och solen lyser härligt. Termometern visar + 10 grader, underbart. Man kan äntligen se gräsplättar titta fram på sina ställen.
Jag hoppas på sol imorgon när jag är ledig. då tänker jag sätta mig i solen med en kopp kaffe. I min kalender står det med stora bokstäver att jag är upptagen med att vara ledig ;) Snart kan man öppna altandörrren på mornarna och lyssna på fåglarna en stund innan man kliver upp. Härligt!
Nu en skvätt kaffe.
Sent skall syndaren vakna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)