fredag 22 oktober 2010

Snön ligger kvar!

Yrvaken gör man det man ska på jobbet denna tidiga morgon. Vågar man titta ut? Gör ett försök...och ...ja idag ligger snön kvar. Det täcker gräsmattan iaf. Har inte koll på om det är plus eller minusgrader. Kan ju hoppas det töar bort under dagen. Jag har åretrunt däck på min bil där hemma så jag behöver åtminstone inte stressa med däckbyte. Skönt. Det stod långa köer vid macken här i byn igår. Konstigt att det blir samma hysteri varje år med däckbyte.

Hehe får se hur bra skorna är i snön. Puma jumpadojor är nog inte så mycket till vinterdäck,men känns lite tidigt att börja med vinterskorna. Men fortsätter det med snö har jag inget val,då åker dom nyköpta finingarna på.

Idag ska vi en sväng till Aneby. Jag ska passa på att åka till Loppisbutiken dom har vid soptipppen där. Är på jakt efter 2 fåtöljer till myshörnan jag ska göra i Tv-rummet. Ser ju redan inne i huvudet hur det ska se ut när det blir klart så inte säkert jag har sådan tur att jag hittar det jag söker;) Och billigt ska det vara också.

2 kommentarer:

 1. Ja, snön ligger kvar. Här också. Men det är väl lite tidigt på året ändå? Det är nog dags för vinterskorna nu, ja....
  Hoppas du hittar dina fåtöljer! Du rapporterar hoppas jag.
  Ha en bra fredag, kram
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Helt galet med den här snön! Jag har bestämt mig för att göra det bästa av situationen och börja smyg-jul-mysa: igår köpte jag en flaska julmust och det ryktas att glöggen ska ha landat på systemet. Detta mys kommer att pågå tills julpyntet börjar dyka upp på stan. Då kommer jag att bli helt trött på julen, men då har åandrasidan kanske snön också smält =)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)