tisdag 31 augusti 2010

Loppis Lördag & Söndag.

Jopp nu har jag fått upp lappar lite överallt om att jag har loppis i helgen. Flyttat in garage loppiset i huset . Blir kalasbra. Kan ju lika gärna vara inne i värmen när det ändå står tomt till salu.

Denna supersöta servis står nu framme;
1 kaffekanna ,1 gräddsnipa, 1 sockerskål, 11 kaffekoppar, 10 kaffefat, 11 assietter.


35 delar = 400 kr + frakt
Tjoa om någon är intresserad ;)


6 kommentarer:

 1. 17 vad billigt!! Synd att jag har tre redan.... ;-) Vad har du mer? :-D

  SvaraRadera
 2. Oj, det var en vacker servis! Lite La Poterie har du där bakom ser jag. Lycka till med loppisen.

  SvaraRadera
 3. Svar på din fråga om fotoutmaningen:
  Livsnjutaren: Nä, man är nog med direkt bara genom anmälan tror jag. Sen kollar nog hon som håller i det upp när det börjar närma sig om man fortfarande vill vara med.
  En del har separata bloggar för sitt deltagande, jag har gjort en etikett i min ordinarie blogg som jag taggar alla temainlägg med. (Väljer du min etikett "365foton2010" kommer samtliga mina temainlägg upp.)
  Man får lägga upp temabilderna i precis vilken ordning man vill, och det är totalt 365 bilder. Man kan alltså byta ut ett tema från listan mot ett som man hittat på själv. Idealet är ju kanske att man lägger upp en bild per dag, några vet jag klarar det, men ibland hamnar man mer eller mindre efter.Reglerna om hur allt går till står på sidan jag länkar till i mitt inlägg. :0)
  (Jag klistrar in det här svaret i din blogg också!)

  SvaraRadera
 4. Men attans så billigt. Vill ha, verkligen. Men har inte plats och så har jag påtvingat köpstopp. Hm... funderar om jag ändå kanske har plats och pengarna... det är inte mycket du begär för det... Jag funderar ikväll.

  SvaraRadera
 5. Åh! Precis den servisen, fast inte kaffekannan, har jag i torpet! Den är ju jättesöt! Den ropade jag in på auktion för en massa år sen.

  SvaraRadera
 6. Ja jag älskar dessa romantiska koppar;) men man kan inte behålla allt.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)