torsdag 15 april 2010

Det bildades porösa strimmor av böljande is likt sprödaste siden band...


Jaha då var det alltså dax idag, att packa lilla väskan. Tror det är resa 4 för denna lilla rosa skönhet. Den är så perfekt storlek för weekend tripp.
Men packar gör jag senare idag. Nu sitter jag på jobbet med en kopp kaffe.
Solen lyser från en klarblå himmel.
På morgonen var marken täckt av frost efter en stjärnklar natt. Ett tunt lager is låg på bilrutan när det var dax att bege sig hemifrån. Men vips försvann det med några enkla drag. Det var sådan där mjuk följsam ishinna som är lite roligt att sprapa bort. Det bildades porösa strimmor av böljande is likt sprödaste sidenband när skrapan gled över glaset .
Mmm tog bilen idag också,ajsingbajsing men ska till farbror Larsson direkt efter jobbet och inhandla helggodiset. Så då tar jag bilen när jag inte ska direkt hem . Är lite för snål för att handla godiset på vägen eller hotellet. Vi brukar alltid hamstra med oss så vi klarar oss över helgen. Det blir mycket godis mys med data,tv och flamstrams på rummet. Underbart,härliga och roliga resor vi har här. Kan bero på att man alltid har trevligt res sällskap.
Prio 1 på listan över saker som ska göras direkt när jag kommer hem. Sätta mig i solen ;) allt annat får vänta. Måste ju passa på när solen är framme (om den är framme). Andas in andas ut,njut av nuet... för det gör jag.. här och nu.
Skjut inte upp till morgondagen, det du kan göra idag. ( men sitt i solen en stund först)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)