onsdag 14 april 2010

Halva veckan gången.

Underbart slapp dag med underbart skönt väder. Lugn morgon med att fixa iväg kidsen till sina skolor. Hem och käka frukost och sitta lite vid datorn.

Tills det kom en super fräsch brud på kaffe. Vi satt och tjötade bort några timmar, Rolf dök upp och babblade med. När Lotta hade åkt hem var det dax att kasa till staden där jag hade synundersökning bokad.

Hehe fixar brillor till hela familia ;) Rolf följde med eftersom han ändå var hemma o skrota med sin envisa feber. Efter hade jag en tid för underreds koll,men fanns gott om tid så fick bli en fika på Princess. Illa nu har jag svullat fika 2 dagar i rad. Efter helgen med hotellfrukost måste jag komma igång med mina promenader igen. Kom på att det är i senaste laget att anmäla till vårruset ,men det är ju blodomloppet efter sommaren. Det vill man ju inte missa.

Har lurat med min nya mobil hur man får över bilder till datorn,haha vad blond jag är. Går iallafall inte när man skakar mobilen över datorn. Hehe nää det har jag ju inte ens testat ;)

Skön kväll som försvann i ett nafs. Var en sväng på pusskalas i Flisby medans Pontus var på nying. Emelie jobbar ihop pengar med trädgårds arbete idag också. Blir jättefint, hon kan när hon vill.

Har inte börjat packa för Stockholm ännu,haha imorn är sista dagen. Mmmm, men tror allt är rent som ska med och är ju bara 4 dagar. Har ju köpt en del nytt med. Så ska nog inte ta så lång tid att packa. Måste köpa med lite kvällsgodis också så Sara och jag kan svulla ikapp när vi softar Tv o dator på rummet framåt natta. Nu får jag nog masa mig mot sängen snart, ska upp och jobba några timmar imorn förmiddag.

Äta bör man annars dör man.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)