tisdag 13 april 2010

Dagen bara försvann;)


Vaknade hyfsat pigg idag, det var evigheter sedan jag kände det så. Hann valsa runt med dammsugaren medans Pontus vaknade och blev klar. Fått 4 maskiner tvätt körda under dagen. Vad härlig doft tvätten får när den hänger ute.


Satt sedan och mumsade frukost med en krasslig älskling,som var hemma med feber idag. Hans son Thommy dök upp,hade gått hem från skolan för han också var hängig. När dom åkte hem fixade jag runt lite och vädrade.


Vädra behövs här när man har 4 katter och ska få besök som har katt allergi. Farbror Cidde dök upp med nyttigaste fikat... fläskiga bakelser;) Tjötade och svullade bort halva dagen. Var hundra år sedan vi sågs så hade en del att bubbla om. Bytte till mig en ful snorgrön fleecejacka som var hur skön som helst,haha. Han fick en gammal röd urtvättad Umbro tröja. A så´n är jag, den såg ju så skön ut så ville ha den. Och var ju lite snäll också ,den här gången sa jag ju till att jag ska ha kvar jackan. Hahaha...

Vi gick ut och jag kollade på när han skulle leka man och byta sina däck på bilen. Gick inget vidare så blev att åka till macken. Syns en annan dag bus.


Varit hos mor och fått en kjol uppsydd,den var för lång. Har ingen egen symaskin skyller jag på. Nice att bara se på, hon gör det där så smidigt. Fiskade upp Amanda-hönan på vägen hem. Väl hemma lagade vi mat tillsammans ,idag blev det Pasta och Fläskfilé. Så supergott var det. Efter maten diskade Amanda och jag torkade in. Hehe gött att ha en dotter som betalar av sin feta mobilräkning med att diska.
Emelie har jobbat ihop några kronor genom att ta sig an trädgårds arbete. Hann inte klart men fortsätter imorgon. Härligt när dom har egna ideér om hur dom ska tjäna pengar.
Alla sätt är bra utom dom dåliga.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)