måndag 12 april 2010

Ny underbar vecka.

Började denna dagen tidigt på jobbet. Men klockan gick snabbt och vips var det dax att gå hem (eller åka ,latmasken jag).
Hemma var det tomt bortsett från katter som ska in och efter 2 sekunder ut. Hmmm.. om dom kunde bestämma sig.
Rolf åkte tidigt i ottan och Emelie stod nu och väntade på sin buss.

Jag kröp ner i den sköna sängen och sov till kl 11. Då bryggde jag kaffe och tog med mig frukosten ut i solen. Vilken ljuvlig dag att vara ledig på. Satt länge och solade ensam med katterna, härligt,härligt. Bara fåglar som kvittrade och katterna som lekte att lyssna på.

13.30 var det dax att hämta Pontus vid skolan varpå vi for till stan för att fiska upp Emelie vid Brinellskolan. Därefter styrde vi bilen mot centrum där vi svassade runt. Hämtade Emelies glasögon och jag fick en tid på onsdag då jag ska kolla min syn. Tog med mig ett gäng bågar hem för att kunna prova ut vilken jag vill ha tills dess.
Kappahl, Hemtrevligt och Textilhuset blev besökt också. Bytte ut Emelie som skulle till Pinnen mot underbara Amanda som jag hämtade utanför Norråsaskolan. Körde förbi Jem o Fix där jag köpte 2 nya räfsor sedan färd hem via Larssons i Solberga.

Väl hemma gjorde Amanda goda varma smörgåsar i ugnen,mums. Hon är så duktig. Efter att vi ätit diskade hon och jag torkade in. Alltid trevligt att pyssla tillsammans och få en stund på tu man hand. Härligt att ha tillbaka henne efter hennes pappa-helg.

Amanda och Pontus hade sedan värsta roliga stunden på studsmattan. Helroliga filurer som börjar kunna umgås utan att bara bråka,haha.Jag vart ju tvungen att inviga ena nya räfsan så det blev trädgårdsarbete en lång stund. Tillbaka inne när kvällen smög sig på fick jag upp nya gardiner i tv-rummet och fixade lite. Gjorde en snabbkoll på min budget ;) härligt att se hur det flyter på ;)

Nu har vi precis druckit KvällsRo the och har lite tv-mys Amanda och jag. Emelie har kommit hem från Pinnen och sitter nu vid sin dator. Alla mina älskade barn är under samma tak igen. Härligt!
Längtar till den dagen då jag får dela tak med Rolf och hans underbara barn också.

Spill inte krut på döda kråkor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)