torsdag 9 september 2010

Äntligen...men ändå läskigt..

Har jag fått tid för operationen... eller nää jag vet dag. Får ringa dagen innan för att få exakt tid.Visst blir man nervös inför op,men är ju löpande bandgrej för dom som gör det. Dom kan sin sak,brrr....ändå pirrigt.

Visst är vissa saker märkliga, har ett x som hotat att anmäla hit och anmäla dit om jag skriver ditten och datten som kan tolkas som "dom" vill här i bloggen.  Konstigt att då x kan skriva hur och vad som passar. Men jag ska säga er att här i min blogg finns ingen bitterhet. Jag älskar mitt nuvarande liv och är förbannat nöjd hur det ser ut. Även om jag vill att vi helst skulle hittat den där gården vi vill ha för länge sedan ;) Men stressa fram den funkar inte,allt ska stämma

Har en hemlighet som jag aldrig avslöjar för någon ,för det skulle såra fruktansvärt. Som jag burit på i ca 18 år .Och nää så vill jag inte ens såra en fiende. Bullshit får stå för resten av världen,jag har bättre för mig än att älta.
Mitt liv är här och nu,och jag njuter. Punkt Slut!!!

3 kommentarer:

  1. Jag gillar din blogg och det du skriver. Avundsjuka människor och världsmästare finns det gott om ,men strunta i dom. Har själv haft ett tungrott liv för ca 19 år sen men vänt det till nåt bra. Skäms heller inte över att jag njuter av mitt liv . Försök ignorera X. Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Jaa Nilla,det är precis det jag lever för och gör till fullo. Mitt nya liv är dom bästa åren i mitt liv och jag hoppas det blir så resten av livet också.Tusen kramar tillbaka.

    SvaraRadera
  3. Fina ord. Här och nu är precis det som är viktigt. Att slösa energi på något som redan varit ger oss ingenting. Tack för inspiration!

    SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)