söndag 1 augusti 2010

Räknar ner minuterna som är kvar av semestern..

Ja idag började vi med rivstart, eller inte . Men klockan var iaf ställd för ovanlighetens skull. Lika bra att vänja sig igen. Den var ställd på 8 så jätte tidigt var det ju inte. Vi åt frukost och fixade lite fikakorg. Sedan for vi till Nyvalla utanför Hjältevad där klubben har sin travbana.


Vi hade alltså fixardag där idag. Städa och göra fint hela området. Pontus var snabb upp i traktorn med en av gubbarna. Sedan var han med där och åkte runt och de slog ner allt högt gräs och sly. Blev jättefint, Ni ser ju framtill på bilden där de kört att det behövdes;)Jag gav mig på ett till synes omäjligt uppdrag. Hitta ner till jorden i denna hemskt miss skötta rabatt. Hade ingen riktig spade så resultatet blev inte tillfredställande i mina ögon.
Men ska ta med mig bättre redskap och lite roliga plantor nästa gång jag åker med dit. Blir kanske redan på lördag. Dom stackars Kärleksörten som stod där ser bedrövliga ut. Även att där är hästar varje lördag hela sommaren har ingen unnat dom lite gödsel. Haha, får fixa det där.


Vi var otroligt grymma på att fixa dagens middag. Blev köpepizza till barnens förtjusning. Det var väldigt gott. slopade även tallrikar, varför slösa disk när man kan äta på kartongen;)Min älskade Emelie och jag hann med dagens utlovade bilkörning. Där vi byttes av vid ratten var ett ormbo starx intill. Där låg 3 otäcka huggormar ihopringlade när vi kom. Den ene var snabb ner i hålan,men de andra 2 hade ingen brådska. Den största var väldigt mörk så vi såg inget mönster ,men det var ingen snok iaf. Fet och lång var den . Usch ,dom där gillar inte jag.


Hon var superduktig min lilla höna. Tänk att hon är så stor att hon börjat övningköra. Hmm känns inte länge sedan hon gick i blöjor ;) Och lite konstigt är det ju, för jag har inte blivit en dag äldre... eller?
Nu ska jag sitta här en stund och läsa era bloggar, härligt avkopplings göra;)


8 kommentarer:

 1. Så fin rabatten blev efter att du varit där och jobbat! Roligt att jobba när det syns skillnad.
  Men usch för ormarna, de är faktiskt otäcka de där. Tur att ni såg dem så att inte någon trampade på dem.
  Det går fruktansvärt fort att barnen växer upp. Jag tycker att våra nyss var små men äldsta fyller 20 den här månaden :)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Tänk vad man kan hinna med på en dag om man lägger manken till ;0). Jag tror att hemligheten är att inte stressa... Själv tycker jag rätt bra om ormar men smaken är ju som bekant som baken. Jag uppskattar att de tar de hatade råttorna och mössen här hemma. Hoppas morgondagen blir lika trevlig!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar. Synd att din semester är slut......Det är bara att "bita" ihop......du får ta lite ledigt senare i höst.
  må väl.

  SvaraRadera
 4. Rabatten blev ju jättefin! Prydlig och så.
  Dom där ormarna var tre för många.....tycker inte om överraskningsmomentet när man upptäcker dom.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Ej.
  Tack för tipset, skall testa detta. Vad hittar man nailart?

  SvaraRadera
 6. Visst är det konstigt när ungarna blir äldre men inte vi mammor!? ;-) Jag gillar inte heller ormar, men jag låter dem vara ifred när de är på deras eget revir...(läs: vågar inte gå i närheten för att göra nåt annat..) Kram

  SvaraRadera
 7. Ja de växer så fort. Själv har jag fastat i åldern 27 år - får se om det blir likadant för ungarna...

  SvaraRadera
 8. Jag hittade faktiskt en del Nailart grejer på Ö&B av alla ställen. Sedan blir det ju kosmetika butiker;) superkul. Tack alla godingar för era inlägg.

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)