söndag 13 mars 2011

Läser och känner...


Känner att kroppen sprudlar av tankar och ideer.
Ja jag fortsätter idag att bläddra i min Odlingsbok. Upptäcker att Jippi ,jag kan ju utöka min köksträdgård utan att för det behöva göra fler bäddar. Lena skriver att ett bra ställe att så tex,sallad och spenat mm är mellan raderna av tex rötter och lök. Den tanken har inte slagit mig innan. Jag har varit inrutad på att var sak ska stå i sin låda. Vilken tur jag har en stor frysbox om nu allt skördande lyckas.

Och efter hand min köksträdgårds -resa fortlöper är jag tacksam för alla tips och råd ni kan. Man kan aldrig få för mycket av den varan.

Hmmm, gissa vem som kommer köpa mer fröpåsar i veckan;)

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att du kommit på hur du ska få mer plats för dina odlingar:) Tackar allra ödmjukast för berömmet på min blogg:) Tyvärr kan jag inte råda dig om huruvida du ska toppa dina stockrosor eller inte, jag har inte sått sådana på evigheter. Oftast är det ju brist på ljus om de ränner iväg för fort, men o andra sidan är ju stockrosor höga:) Du kan ju testa att knipsa en del av dem så ser du skillnaden:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Smart tips,det får bli ett testing år helt enkelt. Om man skulle ta och köpa ett block och skriva ner hur man går till väga. För att komma ihåg till ett annat år. Hmm...Nu fick jag en ideé till,haha. Luktar snart brännt här;)

  SvaraRadera
 3. Det ser superhärligt ut! Det är något visst med att odla ätbart.
  Tack för kommentaren på min blogg och välkommen tillbaka!
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)