söndag 28 februari 2010

Snopet;)

Vi som skulle på trav. Packade in oss i bilen och rullade mot Mantorp. När vi nått Tranås ringer Kent, alla starter är inställda idag för banan är för dålig efter senaste dagarnas väder. Tur vi inte kommit längre,bara att vända hem igen. Och jag som sett fram emot lunch på Restaurangen där,haha det sket sig. Blev till att fixa något att äta när vi kom hem.

Åkte så småningom mot nässjö för att först handla inför kommande vecka,sedan köra förbi mor o far och hämta Pontus. Han har haft sin mormor och morfar-helg. Han är där varannan helg;) Och där har han det hur bra som helst, är i centrum mest hela tiden och blir ompysslad. Det gillar han, igår hade mormor och han varit på stan o shoppat lite. Tyckte han ju om såklart. Och morfar var till Högsby för att lämna tillbaks syrrans lille Benjamin. Han har varit hos mormor o morfar i 2 veckor nu när syrran inte kunnat lyfta på honom,pga operation. Härlig liten kille,en solstråle hela han.

Nu sitter jag i skrivande stund med tända ljus och myser i köket. Har precis gått igenom min budget pärm och prickat av så alla räkningar gått iväg som dom ska. Har hela årets budget klart i en pärm,har jag inte sten koll på min ekonomi kan jag inte sova. Skiljer ju sig från månad till månad, kommer till poster och försvinner poster, då är det skönt att ha koll. Och är man själv med alla räkningar måste man ju ha framförhållande;)

Nu ska jag slarva bort en stund på facebook,sedan krypa ner o sova ensam. Veckan som kommer är Rolfs och min tråk-vecka. Med våra stunder alltså. Vi ses max 10-15 minuter per dag måndag -fredag denna veckan. Så jäkla surt .
Men sedan har vi en jättgo helg med alla barnen samlade, infaller bara var 4e helg att vi är alla på en gång,inkl Liam. Då är vi 10 st runt matbordet ,hel nice;) Det är jättemysigt,då brukar vi mysa till det lite extra,hyra filmer och ha massa godis mm. Lääääängtar!!!