måndag 1 mars 2010

Kväll i stugan.

Ja då var det måndag kväll. Det enda som hörs är en katt som leker och muller från Emelies dator. Hon skulle bara se klart en film sedan sova gott.

Har varit en spännande kväll. Emelie och jag har börjat en studiecirkel. Mindfulness kurs. Vi ska lära oss bejaka nuet och hur man stänger ute all negativ energi som man så lätt påverkas av. Ska bli väldigt intressant. Så nu blir det till att beställa avslappnings cd på nätet också,så vi kan scanna av kroppen regelbundet.
Amanda var hemma med Pontus, duktig som hon är var hon barnvakt. Inte för han är så mycket att passa,stor kille nu. Skönt att ha stora barn, då får man en helt annan sorts egentid. Ska se om det finns någon trevlig kurs Amanda och jag kan anmäla oss till . Något som faller henne i smaken. Denna kursen vi går på nu passar Emelie och mig bra efter allt som varit dom senaste åren. Perfekt tid på året också,nu när det är vår snart och allt blir så där underbart härligt .

Har precis druckit en kopp med kvällsthe,det är gott. Ska bara glutta lite på facebook,sedan sova. Blev bara morgonpussen tidigt imorse för Rolf och mig denna dag. Tur det är ny dag snart;)

Ha d!