måndag 19 juli 2010

Får hjärnsläpp...

...Kan verkligen inte bestämma mig för vilken design jag ska ha här på bloggen. Så ha förutseende med att jag ändrar ett tag. Hehe finns fär många att välja på ju.
Hittade en gammal kanna i min källare, kunde inte låta bli att plocka in lite prydnads ärtor. Dom är ju så otroligt vackra och tacksamma. Växer som ogräs. Ska ta några baljor med ärtor innan jag flyttar från huset. Och torka. Så jag kan så nya där jag befinner mig till våren. Säg till om ni vill ha också. Kan skicka lite i ett kuvert på posten. Finns det någon där ute som har några roliga blomfrön att dela med sig av säg till. Smidigare kan det ju inte bli än via post.Flyttat hit alla mina 4 katter idag också. En av dom blev avundsjuk när jag bara tog kort på blommorna. Var absolut tvungen att vara med på bild.
Idag har vi fått massor gjort. Kört alla torrvaror och skafferivaror till Rolfs hus från mitt.
Tänkte innan vi började ,halleluja hur ska allt få plats. Han hade knökafullt i sina skåp redan.
Men hej hopp vad fel jag hade. Vi satte en sju helsikes fart med att tömma ut massa saker ur skåpen som faktiskt inte behöver bo i köket. Och vips så var det nystädade, prydliga skåp. Med gott om plats. Och allt överflöd var rendiskat och fint placerad i en stor garderob i källaren.
Imorn blir det storsatsning att tapetsera den sista biten i mitt kök. Tog ju en snabb renovering för att det kanske ska gå lättare att sälja med ett fräscht kök. Men har blivit förseningar hit och dit. Med först fläkt och sedan glas. Tog timeout med flit dessa 2 veckor som gått för vi haft alla barn. Och vad gör det. Jobbet springer ju inte ifrån oss.
Så imorn är det tapeter som gäller.
Har kört hit mina blomlådor och lite trädgårds belysning. Så tar ett ryck och ställa fint altanen här imorn. Så kul att äntligen bli sambo;)
Nu natti,natti.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du tittade in till mig så att jag hittade dig. Har lagt mig som följare och kommer gärna igen!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 2. Kul att ni ska flytta ihop.
  Jo,visst blir det mycket jobb men det är det värt!
  Ha det bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Smart att dela frön med varann, via post är ju hur smidigt som helst.
  Dessvärre har jag precis kommit igång med trädgård, och jag vet inte om jag kommer få allt att överleva säsongen!
  =)

  SvaraRadera
 4. bara att säga till annars,jag sparar ärtbaljor så det blir över ifall att ;)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)