tisdag 20 juli 2010

Fula ovanor börjar krypa över oss...

...mmm vet inte om jag ska skylla på tv-reklamen eller den dåliga diciplinen,haha. Igår kväll ca kl 23 kolla vi på en film på tv. I reklamen var det glassreklam. Jag typ skrek av lycka rakt ut, " älskling vi har ju glass". Hmmm ,så vid den sena timmen satt vi här med tända ljus ,bra film och ett stort lass med glass ,kolasås,chokladsås toppat med Bayleys. Såå supergott!Imorse blev jag glad när jag såg hur bra katterna funnit sig till rätta här. Härligt att ha dom runt oss igen. Dom har varit kvar i mitt hus medans vi varit här nu i säkert 2 veckor. Självklart har vi åkt förbi varje dag och sett till dom ,men skönare att äntligen har dom här. Dom är ju så tillgivna och superkeliga.
Bakom gardinen Svartis 7 år.

Son till Svartis, Han är 1 år och heter Sven-Oskar Fisen Jönsson. Alla ville döpa honom men ingen kom överens, så han fick alla namnen. Vi kallar honom dock bara Fisen. Eller lill-skiten,haha. Fast han redan är större än alla dom andra.Även denna lilla 2-åriga dam är avkomma efter Svartis. Hon heter Svea. Hon är liten och nätt. Den äldsta damen Stumpan som är ca 12 år ville inte vara med på bild idag.
Efter frukosten åkte vi och tog ut hästarna, sedan for vi till Jönköping där vi köpte lite grejer på Jula. Och därifrån gick vi in på Skokanonen som hade rea. Där hittade jag 2 par skor till Pontus. Han var verkligen i behov av nya skor.
Innan vi lämnade den stora staden blev det en mjukglass stund. Då fick vi snabbt sällskap av detta lilla pippi -par. Mmm jag vet man ska inte mata dom,men jag kunde inte låta bli att tappa lite glass åt dom små sötisarna.
När vi sedan passerade Sund kunde jag inte hålla mig, var bara tvungen att köra in där det stod Antikt & Loppis på en skyllt. En hel lada med antikt & "nytt" i antik stil och övervåningen loppis. Hittade faktiskt inte något alls förutom en gammalt fönster som jag ville köpa för att slipa ner. Betsa och göra spegel av. Men tjena ger inte vad som helst. Då letar jag gärna vidare.
Men det var väldigt kul att gå där och titta ;)


Körde ett jättelass med skräp till tippen, så nu är det fint i pannrummet här i Flisby. Hemma i mitt hus passade jag på att ha mitt Garage-loppis öppet medans jag tapetserade i köket. Fick allt lite sålt idag också. Var ett tag sedan jag hade öppet. Kul;)
Fick tid över till att fixa klart mitt sovrum för husvisning. Pyntade hyllorna behagligt och bäddade sängen superslät. Började även i Emelies rum ,där jag möblerar om lite efter mitt tycke.
Tycker det är kul om man tänkt till lite extra innan mäklaren kommer och tar kort. Kan ju försöka styla lite;)


Nu sitter vi o myser film igen. Får väl se om det blir ett lass glass även idag. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)