söndag 18 juli 2010

Kväller i stugan..

...är det nu. Och kvällsmaten är avklarad. Sista måltiden med nästan alla samlade för denna gången. Imorn åker Rolfs barn till sin mamma för en vecka framåt. Liam mitt lilla helgbarn körde vi hem tidigare ikväll. Min äldsta dotter åker tillbaka till sin pojkvän imorn och min yngsta dotter är fortfarande borta hos en kompis sedan förra tisdagen. Kvar imorn blir bara min minste Pontus, jag och Rolf. Det blir tomt och tyst i huset.

En snabb förklaring; jag är särbo med Rolf (snart sambo) han har 4 barn. Själv har jag 3 barn + ett helgbarn varannan helg ibland lite mer. Så totalt när alla är samlade är vi 10 st runt matbordet. Härliga ungar allihop.

Lite skojiga funderingar har vi dock haft om framtida storhelger. När alla har respektive, då är vi om man räknar bort helgbarnet 16 st. Och om alla får ett snitt på 2 barn var så är vi 30 st.
Hehe coolt, vilket stimmande det kommer vara ,haha.

Hoppas det skiljer lite i åldrarna på barnbarnen . Hehe ,tänk er 14 st ettåringar.

Före kvällsmaten hann vi med hästarna såklart. Först ut blev lilla nyingen. Hon har nu vant sig vid selen 3 dagar. Så idag tog vi en liten promenad. Det gick hur bra som helst. Hon är en cool liten dam . Jag gick bakom och hasade fötterna i gruset för att hon ska vänja sig vid ljud bakifrån.
Var ju tvungen att ta ett foto stopp.

Hon är ju så fin ;)Sedan blev det nästa häst i ordningen. Mindre lyckad runda ;( Hon krånglade värre än värst. Slutade med fadäs i diket. Husse misstänker ont i munnen. Får klura ut vad bara. Inte alltid det enklaste,synd att dom inte kan berätta själva vad som är fel.4 kommentarer:

 1. Stackars häst.
  Ja..visst är det synd att dom inte kan prata och berätta vad det är för fel.
  Hahaha...till jul får ni göra som dom på filmen "Tomten är far till alla barnen" ;)
  Kul med en sådan stor familj.
  Ha det bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka storhelger ni har att se fram emot! ;)

  SvaraRadera
 3. fina bilder=)oj ni är många när ni är samlade;)kram ah en fin kväll

  SvaraRadera
 4. Härligt med en stor familj och så fin pålle!

  kram Mia

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)