måndag 21 juni 2010

Ny vecka IGEN!

Sagolikt vackra natur, vilken härlig tid det är nu. Allt är så underbart grönt, det doftar ljuvligt överallt. (även om man blir en aning täppt i näsan) Fåglarna drillar och jobbar för glatta livet. Nu har "bosse" och hans fru flyttat ur holken på mitt garage. Ungarna har lärt sig flyga och är nu ute på egen hand för att leta mat. I holken har då ett annat litet gulligt par flyttat in. Vi tror det är fugsnappare,men ska kolla upp detta ytterligare. Kul med dom små rackarna.

På bilden ser ju dom flesta vad det är för liten fin fågel som simmar. Men ni som inte har den kollen kan jag informera att det är en liten Sot-höne bebis. Bilden är tagen förra veckan vid Insbergs-sjön i Nässjö.

Helgen som gick var alldeles underbar. Hela lördag förmiddag gick som sagt åt på travbanan i Hjältevad. Där var riktigt mycket folk. Jättekul när så många kommer.

Vi for hem och raskade på med dusch och allt som hör till. Svidade om och vände återmot Eksjö. Där bjöd min älskade skatt mig på middag på restaurang Tokyo. Kalas god mat,och härlig uteservering utmed ån.

Fortsättn,följer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)