måndag 21 juni 2010

K-G Holgersson

Efter den goda maten på tokyo,fortsatte vi mot Ingatorps Bygdegård. Där försvann kvällen med en väldigt givande föreläsning av ingen mindre än Travlegenden K G Holgersson.

Alla satt och sög in alla tips och ideer från denne erfarne man. En mycket intressant berättare som verkligen upplevt och jobbat fram många stjärn-hästar.

Efter denna givande kväll var vi ju då extra taggade när vi igår söndag åkte för att titta på ytterligare en gård.

Och jösses vilket passande ställe. Man blir ju verkligen sjuk när man äntligen hittar ett ställe som kan bli det vi drömmer om.

Så den tiden som blev kvar av dagen när hästarna blivit intagna och sjukhage var gjord, gick till att sitta vid datorn för att reka priser på allt som ska till för att kunna starta upp verksamhet på det stället. Alla uppgifter ska sedan till revisorn som får göra en snygg kalkyl att visa banken. Det var ju självklart fler intresserade av gården så man vet aldrig hur det slutar i detta skedet.

Och köper vi inte denna gården så får vi leta vidare. Jag tror ju på ödet ,så allt som sker finns det en mening med . Även om det många gånger kan vara svårt att se meningen i vissa händelser i livet.

Jag berättar vart gården ligger för er om det blir vårat paradis ;) För jaaa det var verkligen som att vandra runt i ett paradis. Jag kunde se framför mig hur hästar gick där och betade, en, två,tre......hästar. Stora som små ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)