lördag 17 april 2010

Eftermiddag.

Lunchen på Clarion var jättegod, ris och fin kyckling. Var ju tjusigt upplagt men glömde att ta kort. Illa.På eftermiddagen serverades kakbuffé och fruktsallad till kaffet. Den har vi ju mumsat av förr så vi visste att dom små brownisarna är himmelskt goda.


Jag fick gå före tillbaka till vårt hotell, var ju en enkel match att hitta . Bara att ta Olofs palmes väg bort till sveavägen. Sedan traska den till man svänger av kungsgatan. Och raka spåret bort till stureplan ;)

En jätteskön promenad i shopping vimlet. Fick en konstig och oväntad känsla att här skulle jag kunna trivas och bo. Skum känsla för en lantis.


Väl hemma på hotellrummet fick jag igång tv,n med hocky. Fyllde badkaret och vinklade tv,n och höjde volymen så jag kunde sitta och se hockyn från badet. Smart som jag är fyllde jag karet vilket fick resultatet väldigt mycket vatten på golvet när jag satte ner röven. Haha smart Fia. Så nu är det strumpförbud där inne ikväll. Men visst är det roligt att vara lite galen och göra bus ibland. som tjorven i Saltkråkan sa - det är inte fullt farbror Melker bara upp till tröskeln.