torsdag 1 juli 2010

Härlig dag snart slut.

Trodde jag fipplat bort kommentarer men det hade jag inte. My god vad trög jag är..


Aja hur som helst,dagen började som sagt på jobbet. Väl hemma så hade ju älsklingen lämnat fortet för länge sedan. Han går ju upp mitt i natten stackarn. För att hinna fodra hästarna och ta ut dom innan han åker till sitt jobb. Hmmm... den rackarn hade som vanligt sällskap i sängen i natt. Alltid när jag är borta tar denna håriga dam min plats.Hihi hon är rätt gullig iaf.
Jag satt ju en stund på altanen med mitt morgon kaffe medans barnen fixade sig ,som jag skrev innan. vi for till staden och tjena vad folk det var på torget. typiskt gamla tanter som stannar precis mitt i allt och pratar. Hallå ni är inte ensamma ,haha. Vi gjorde några superfynd. Amanda hittade 3 plagg för 100 kr. 2-sortering stod det men vi hittade inte vad faktiskt. Pontus hittade kortärmad skjorta,med tillhörande t-shirt och snygga shorts till. Lite jordgubbar förstås och sedan var torget slut. Haha tar inte lång stund i en liten stad. Lotta hittade också många fynd plagg.

Jag skuttade in och köpte underlack och överlack till naglarna. Det var vad jag hittade.


Väl hos Farmor mumsade vi sallad medans barnen delade en pizza. Super gott. Och vädret var helt underbart. Farmor har så fint i sin lilla trädgård.


Sedan är jag ju en sådan där äckligt snäll mamma ,så idag fick Amanda en välbehövligt ny mobil telefon. Haha nu vet vi vad hon kommer pyssla med resten av dagen.


2 kommentarer:

Alltid trevligt om du säger hej;)