onsdag 17 februari 2010

Trött morgon.

Idag kört Pontus till fritids,där tar dom bussen till Solberga för att åka skridskor idag.

Sitter nu med morgon kaffet och försöker knåpa in lite text här.
Lite tungt innanför skalet så här på morgonen.

Ätit en stadig och nyttig frukost. Gick med i något som heter viktklubb för 2 veckor sedan.
Var ganska nöjd med min kropp för 3 år sedan då jag var nyskilld och hade lyckats gå ner massa kilo.
Nu har dom kilona krypit tillbaka. Hihi för mycket myspys förmodligen.

Nu är det dock dax att ta tag i den saken, en kompis sa att jag ser ut som ett monster. Härligt med ärliga vänner ;)
Och nu efter dessa 2 veckor av nytänkande med maten så har jag gått ner 4 kilo. Det är jag jättenöjd med. Men lång väg kvar. Det finurliga med viktklubb är att man inte behöver tänka så mycket själv,sidan räknar ut vad man ska äta för mängder och dagens kalori intag. Och där finns massa goda recept att bara skriva ut,handla hem o laga. Supernice.

Är hemma några timmar nu ,sedan är det dax att jobba mellan 12-16. Har ett jättebra schema med mycket blandade pass.
Man får så mycket mer gjort när man är hemma själv ibland mitt på dagen och kidsen är i skolan. Eller tar man bara tillfället attt ta sig en riktigt soft slöstund. Har lärt mig under åren som gått att inte stressa genom livet utan stannar upp och bara njuter av nuet. Är väl kanske för att barnen blivit större man kan ta sig den förmånen kanske.

Har en liten parvel på 3 år som kommer till oss som helgbarn varannan helg.Han är en underbar liten kille som alltid strålar av glädje. Och härlig som gärna tar sovmorgon,hehe det gillar jag. Det är så jättekul o mysigt, men skulle inte vilja börja om med småbarn själv. Inte för att man är för gammal men för att ha lite egen tid. Bättre att vänta till den dagen barnbarn dimper ner i stugan. Vad vore livet utan barnen ? Tomt och tråkigt förmodligen.

Oj, nu tog orden slut i hjärnan för denna gången, ska sätta mig och beställa lite grejer från oiflame. Hade inventering på sminkhyllan, urk i varje burk ,haha. Slängde allt som varit öppnat för länge och köper nytt. Lajbans;)

Ha det gott tills vi ses igen;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)