onsdag 17 februari 2010

Oj,Oj,Oj

Tjohiii ,vad har jag då gett mig in på?
Ja jag ska prova att blogga.

Ska försöka att inte stava fel och skriva så ni tror att jag är ord blind,haha.
Har bläddrat runt ibland massa bloggar på sistone,en del är jätteintressanta. En del enformiga till tusen.

Får se vilken kategori min hamnar i ,hehe.
Ska i alla fall läsa igenom den innan jag klickar på klart;)

Idag har jag haft en perfekt dag hittills, körde lillkillen till fritids fast det egentligen var ledig dag för honom där. Men alla var välkomna idag då det var dax att åka på sportlovs bad. Underbar personal vi har på fritids i vår lilla by.
Åter hemma var det dax för veckans stund med kaffe och online-Bingo. Haha en ny grej att spela bingo online,farligt för en del kanske. Men jag har självdiciplin och spelar bara för veckopengen ;)

Sedan på förmiddagen tog jag med mellantjejen till staden för hennes årliga besök hos tandläkaren. Hon hade lite funderingar och önskemål om sina framtänder, och den super snälla tandläkaren nappade. Så när hon gick där ifrån hade hon nyslipade ,raka fina framtänder.
Lite ärende på Ö&B, sedan till Konditori Thimons för en fika och beställa lite Semlor till kommande lördags kalasande. Jag har inte lust att stå och baka denna veckan ,då är det smidigt att susa förbi kondiset o fixa det man vill mumsa på istället ;)

Hmmm , aja kan ju inte hjälpa att man fortsätter fylla år fast åldern räcker nu. Men man är inte äldre än man gör sig ,så då pendlar jag väl mellan 20 och 93 beroende på hur dagen ser ut,haha.

Jaa det var första dagens inlägg här, återkommer med lite bilder från denna lilla familjs händelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)