lördag 7 augusti 2010

Sak det vara så här..

..somnade ifrån det sociala i tv soffan igår kväll. Ville inte vakna alls imorse men var någon mindre smart som ringde på Rolfs mobil innan klockan ens var 8.

-Tack så himla mycket, Liam vaknade såklart och var jättepigg. Hallå man ringer inte före 10 när det är helg.

Nu har jag iaf varit uppe en stund och vi har ätit frukost. Rolf är iväg och tränar häst på travbanan. Regnet hänger i luften och jag funderar på meningen med att stiga upp en sådan här vissen dag.

Konstigt är det i alla fall. Jag har nu jobbat 1 vecka efter att ha haft 4 veckors semester. Känslan jag har nu är att jag är tröttare än någonsin. Kan det vara så? Eller är jag på väg in i en höst depp period. Hur kan det vara så när man tycker hösten är vacker. Begriper mig inte på den här fläskhögen till kropp;) Men är väl inte meningen att man ska begripa allt heller.

Ska jaga rätt på en nål under dagen så jag kan avsluta min socka som blev klar igår. Sedan kan jag börja på 2an. Ska bli intressant o se om dom blir lika ,haha.

Bild på sockan kommer när den sitter på ;)

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har missat så mycket den här veckan.
  Höstmys - äntligen en frände, jag älskar höstmys, det är så rogivande och lugnt och skönt efter allt som är hektiskt på sommaren och våren.
  Stickningen går verkligen bra, det ser jag!
  Och god mat gör du också!
  Nä, ingen höstdepp, det är det säkerligen inte, det är däremot typiskt att bli urtrött när man har haft semester, det är då massor av oss går till doktorn och förklarar att nu har jag haft semester och nu är jag allvarligt sjuk för jag är så trött. Det är så, det har jag läst! Man kommer ikapp sig!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 2. Härligt Agneta då finns det hopp.

  SvaraRadera
 3. Folk som ringer sent på vardagar och tidig morgon på helgerna blir nog aldrig mina vänner! Lycka till med sockan ... vi verkar ha något gemensamt *ler*!

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)