onsdag 25 augusti 2010

Phu...

Jaa vad ska man säga? Att sitta på föreläsning är inget latmansgöra. Man sitter förstås bara på röven en hel dag förutom när kaffevagnen kommer. Det är den vi alla sitter och räknar minuterna till. Idag var det intressant,men ack så segt ändå.

Att ha samma som föreläser hela dagen (som idag) är inte bra, man orkar liksom inte ta in hur mycket som helst inom samma ämne. Det tar stopp.

Igår var det en dam på förmiddagen som var beteendevetare och på eftermiddagen var det en man som var livsfilosof/ståuppare. Kan ju säga att eftermiddagen igår var jätterolig. Han hette Gunnar Åsberg och var superkul samtidigt som han var intressant. Damen igår och damen idag minns jag inte namnet på för dom hamnade i en gråzon för mitt intresses gränser.

Nu sitter vi och har slapp stund innan det blir 3-rätters middag kl 18.30. Ska bli mycket spännande och förhoppningsvis gott. Dagens lunch blev för min del salladstallrik även idag,eftersom det serverades en laxpudding. Njaäää den ville jag inte ha.

Nu ska jag äntligen få en stund med era bloggar;) Härligt!

4 kommentarer:

 1. Laxpudding? Blähh! Tur det finns alternativ!

  SvaraRadera
 2. Att sitta still är jobbigare än att flänga runt en hel dag. Man får svullna fötter, kryp i benen o gasig i magen....nej, föreläsningar är inte att leka med ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild du har som header och så mysigt det ser ut där du är nu.
  Ha det gott
  Kram Travtanta

  SvaraRadera
 4. ... eller askul istället för superkul ;) hi, hi!!!
  Laxpudding som är så gott :)

  SvaraRadera

Alltid trevligt om du säger hej;)