torsdag 25 februari 2010

Slökväll,trött så trött.

Här sitter jag nu o knåpar ner dagens sista ord.

Sov liten stund efter jobbet,skönt när man kommer hem först och det är tyst o stilla i huset. Emelie kom hem,och efter en stund Rolf med Pontus efter på sparken. Han vill inte åka med i bilen utan tog sparken hem.

Idag åt vi något som passade allas smaklökar. Kyckling och sallad i pitabröd. Mums vad gott det var. Och Rolf och jag har sådant gottit som matlåda imorgon också.

Just nu är Rolf i stallet och kör 2 av hästarna. Det var deras tur idag. Kent skulle komma förbi och plasta Midsummers ena hov. Finns alltid att göra med hästarna. Jag tycker också det är kul att vara med där,men denna veckan har det inte blivit något alls. Varit lite si o så nu över vintern,mina leder och jag har krig för det mesta. Och inte så skönt för Pontus att bli med släpad till ett iskallt stall. Han arbetar sig ju inte varm som vi gör. Lättare om man hade bott på platsen då hade han kunnat vara kvar inne eller åtmintstone kunnat gå in efter en stund. För han gillar också att vara med ,väldigt duktig på att sopa och göra fint i stallet. Längtar o hoppas på att den dagen kommer då vi bor där vi kan ha hästarna på plats.

Imorn är det äntligen fredag, då kör jag Pontus till mor o far över helgen och Amanda åker till sin pappa. Emelie följer med mig till flisby,där vi ska tillbringa helgen med Rolf och hans barn. Härligt att få mysa med dom igen. Vi har ju inte våra barn samtidigt så ofta så det blir lite långt mellan myspassen med dom. Härligt att få massa goa kramar imorn när man kommer dit. Brukar alltid vara någon som tävlar med pappa vem som ska få mina kramar först. Hehe dom mindre vinner ;) Härligt att dom vill att man kommer dit. Tänkte jag skulle ta och baka lite med dom i helgen. Dom är ena riktiga hejare på att baka Rolfs barn.
Och så himla snälla o goa kids allihop;)

Får se om det blir något bloggande i helgen,kanske bara har tid för myyyyys. Tjingeling!