tisdag 16 mars 2010

Blodfattig ;)

Skön morgon, fick puss innan kl 5 av Rolf som for förbi på väg till jobbet. Ställde klockan på 6.30 för att då bara kolla så flickorna kommer upp. Sedan kunde jag ligga och dra mig till kl 7. Satt med Pontus och åt en lugn och skön frukost. Tända ljus känns ju lite konstigt nu när det är så ljust ,men det är mysigt. Och har en rogivande effekt.

Tog en promenad och följde Pontus till skolan. Väl hemma stämde jag av mina konton på nätbankerna. Skönt att ha läget under kontroll.

Körde mot Nässjö där jag gick till Nyhems färghus och köpte färg till skåps stommen i köket. Valde samma nyans som i mönstret på tapeten som ska vara där det nu är kakel. Ska ha mönstrad tapet med klarglas över itsället för kakel. Snyggt och väldigt lättstädat.

Strax innan kl 11 anlände jag till blodcentralen där jag sedan lämnade några påsar blod. Anledningen till att jag blivit blodgivare är att jag ska komma över min sprutfobi,haha. Inte alla som jävlas med sig själv. Blev stucken 2 gånger idag eftersom vänsterarmen inte ville släppa ifrån sig något blod. Och det var mycket skönare att ta från höger upptäckte jag. Det stramade ingenting när hon tog därifrån. Det brukar det alltid göra i vänster,så det ska jag komma ihåg till nästa gång, att höger arm är bäst. Så nu sitter jag här med en vänsterarm som värker efter stick i onödan och en stucken höger arm som känns jättebra. Nu ska jag fortsätta fixa i mitt krigs drabbade kök.

Äras den som äras bör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)