lördag 6 mars 2010

Fullt ös medvetslös.

Jaha, då var det lördag igen. Tog sovmorgon idag,Liam fick vara väckarklocka. Det är perfekt att sova tills han säger till. Han brukar ligga länge och dra sig o myser, sedan säger han - Fiamamma är du vaken? Det ä mojjon nu ;) haha gulligt.

På förmiddagen körde vi Pontus till disco-kalas och medans han var där åkte vi och letade tapet ideer till köket. Hittade jätte fina,som vi skrev upp numret på;) Nu återstår bara att se om man kan få hem dom till special pris ,hehe. Bra med kontakter lite här o där.

När det blev dax för mat,tog jag fram stekpannan och funderade på att värma lite mat som blev över igår. Men sedan satte jag in den igen och åkte o köpte pizza. Gissa om barnen blev glada,haha. Jag åt dock min viktklubbs-mat.

Precis när vi ätit klart kom Rolf och hans barn. Bamsekramar av Thommy som vanligt,hihi. Och Jesper ville också kramas idag ,härligt. Vi åt tårtorna som ni ser här nedanför och Liam fick sina paket. Han blev nöjd och belåten, dvd-film,bok,traktor med släp,och bil m husvagn. så här har brummats och lekts hela eftermiddagen. Pontus fick bara ett paket idag eftersom vi firar honom på rätt dag. Han fick en dvd "Benjis äventyr" som vi sedan satt och tittade på. Myyyyys.


Nu är det kväller och Rolf m kids har åkt hem till Flisby. Småkillarna har hoppat i säng och Amanda och jag sitter och tittar på melodifestivalens andra chans. Emelie har studsat iväg till en kompis här i byn;)


Efter regn kommer solsken.