måndag 29 mars 2010

Natt i Anneberg.

Månen skiner starkt på himlen och lyser upp det sovande samhället. Graderna sjunker sakta ner till minus. En strimma rök från elden i pannan ringlar sig ut i natten. Katterna har kommit in efter en sista busrunda i trädgården. Kidsen har landat i sina sängar och jag har precis fått disken klar.

Kvällens Mindfulness kurs är avklarad, sista för denna omgången. Vi ska ha en återträff om ett par veckor men jag är osäker på om jag kan gå då. Denna kursen har givit oss många verktyg att arbeta med i vardagens stress. Vi ska jobba vidare så vi får full kontroll på allt vi vill ta in. Och det vi inte vill ha omkring oss raderar vi ut. Nu är det här och nu som gäller. Inget ältande och massa negativ energi som får störa. Det skulle alla människor behöva lära sig.

När vi kom hem fikade jag och flickorna kladdkaka som Emelie bakat idag. Pontus har sin bit kvar till imorn,han hade redan somnat. Stannar hemma från jobbet med min skitrygg imorn också. Sedan får jag se hur den känns i morgon eftermiddag. Första gången på detta jobbet som jag fick testa att skriva på en sjukrapport. Var en ny upplevelse;)
Är ju inte hemma sjuk så särskillt ofta. När jag fick sjukintyg från mina 10 år på kommunen hade jag där haft 2 sjukdagar på de 10 åren. Haha coolt. Man kan ju inte vara hemma varje morgon det gör ont någonstans för då skulle man ju aldrig jobba. Och hur ska man klara sig utan lönen? Finns ju dom som har minst en karensdag varje löning, jag förstår inte hur dom har råd?

Nu ska jag se om inte John blund har vägarna förbi snart. Ha det gott.

Pengar växer inte på träd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)