tisdag 23 mars 2010

Tisdag ;)

Tiden på jobbet under förmiddagen segade sig fram. Ville ju bara hem för att få en stund med Rolf innan han for till sitt jobb i skogen. Blev sååå glad över att se att han slitit ner fläkt och fläktskåp i köket. då var det bara för mig att gå lös med kofoten och riva kakel. Det satt jättedåligt så gick fort att riva ner. Måste säga att dom som renoverat här före mig hmmm, har den berömda...mitt i...... Hunnit mer än jag trodde, spacklat det sista hoppas jag,haha. hittar alltid mer ställen ju mer man håller på.

Hämtade Pontus i skolan och var en snabbis till farbror Larsson i Solberga. Landets bästa lanthandel. Pratade och tramsade med flickorna i köket medans maten stod i ugnen. Dom är för roliga när dom sätter igång. Även pratat lite allvar med dom, det behövs emellanåt;)

Nu ska jag slappa vid datorn en stund innan jag ska doppa Pontus i säng, sedan åker jag och jobbar natt. Rolf sover här ikväll efter sitt jobb och håller ställningarna. Amanda och Emelie håller koll på läget tills han kommer hem.
Mina flickor är så duktiga som hjälper till med lite barnvakts jobb när det behövs. Alltid bra att tjäna en liten peng för dom också.
Och har även kollat med mina "chefer" att det är helt okej att ta hjälp av äldre syskon. En naturlig syssla i lagom mängd att hjälpa till med yngre syskon. Så har man klart för sig att det är okej om "folk" tycker något annat.

Dagens väder har varit blött och slaskigt. Härligt då märker man att snön försvinner i en snabbare fart. Högarna med snö har verkligen börjat minska, får väl se om det sista är kvar till midsommar,haha.

Den drucknes tal är den nyktres tankar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)