söndag 28 mars 2010

Välkommen härliga vår !

Underbart,härligt,njutningfullt vårväder har vi fått känna av denna helg ,som gick alldeles för fort. Det är ju helt ofattbart vad fort snön smält undan fort. I Nässjö har dom tom,hunnit börja sopa en del gator. På trädgården ser man nu mer bar mark än snötäckt mark. Och hej hopp vad mycket grejer det kom fram som luggit gömt under snön. Såg ut som en mindre orkan dragit fram här med pulkor och spadar huller om buller i trädgården. Tog en sväng om och fångade in de flesta grejerna. Ser inte kul ut när det ligger saker överallt.
Små härliga vårblommor tittar fram lite överallt. Denna ljuvliga tid, hoppas man nu hinner njuta av våren också. Jag ska försöka göra som vi lärt på kursen. Ta tillvara på nuet. Använda alla sinnena och stanna upp och njuta.
Idag vaknade jag med Ischias-nerv ikläm i minst sagt dubbel bemärkelse. Hjälpte inte med Ipren eller Alvedon, Ilade och värkte ner i båda benen så jag höll på att skrika rakt ut. Men var med och mockade i stallet ändå, vill ju hjälpa till med det jag kan.
Vi har kommit en bit till i mitt kök. Inte lätt för min älskling att hinna hjälpa mig med "karla" sakerna. Men nu är diskbänks skivan och diskhon på plats. Det blev jätttefint. Till helgen ska vi lägga golvet;)
Helgen har varit jätteskön , hunnit titta på tv och mysa. Det gillar jag ;)
Jag längtar till nästa helg, då har vi alla barnen och laddar för megamys.
Var fågel sjunger efter sin egen näbb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)