fredag 2 april 2010

Njuter.
Lugn morgon här i stugan. Vägrar börja stressa det första jag gör idag.
Igår var en bra dag, Liam och jag pajsade och tapetserade lite på förmiddagen. Sedan förtrollade jag Liam till en lite påsktant. Vi gick för att hämta Pontus i skolan. Där hade han och grannen Tara bestämt att dom skulle gå och knacka på dörrar och önska Glad Påsk. (tigga godis) Jag hade köpt påskfjädrar som dom kunde ge vid varje dörr. Liam fick gå med en liten stund så han fick känna på påsktant livet. Jag höll mig i närheten.
Liam och jag gick sedan hem för att ta bilen till Eksjö och handla med Rolf. Massa gott till helgen. Pontus och Tara gick vidare, dom var ute i 6 timmar ,haha mycket godis och pengar blev det.
På kvällen kom Rolf hit med sina pojkar, han och Robin lade in mitt nya köksgolv. Det blev så superfint. Lite krångligt golv för spåren var snudd på för fina så det var trixit att få ihop det. Men Rolf ger inte upp i första taget och tappar inte humöret heller utan får saker klara som han börjar med. MVG + för båda dom duktiga älsklingarna.
Rolf tog sina kids och for hemåt och jag stoppade mina sorkar i säng. Kvällen blev till natt och jag satt och myste tv med tända ljus länge. En bra dag med mycket som blivit gjort.
Hoppas denna dagen blir lika bra om inte bättre,ikväll blir det ju mys i Flisby.
Skam den som ger sig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)