onsdag 28 april 2010

Ny dag nya möjligheter.

Det är ju inte vetigt vad skönt jag sover i min säng. Den bästa säng jag någonsin ägt. Haha kanske beror på att jag ligger kors o tvärs. Den är ju rymlig ;) Och det gör ju sitt till att jag har ett dubbektäcke som täcker mer än hela ytan.

Vill aldrig mer sova utan dubbeltäcke. Mysigt att ligga nära samboveckan.
Men som sagt denna veckan är jag särbo då kan jag breda ut mig i hela sängen.
Jag är värre än Pippi Långstrump ;)

När Rolf kommer på morgonen tidigt för morgon pussen vet han aldrig i vilken ände av sängen han ska leta efter mig,haha.

Idag är vädret mulet. Men luften är frisk och fräsch. Jag fick en extrasväng till jobbet idag för jag lämnade Liams kvarglömda mössa på hans dagis. Så tyvärr tog jag bilen. Hade gärna promenerat annars. Är så skönt att gå till jobbet då hinner man vakna på ett skönt sätt. Alla väderlekar är uppfriskande på sitt sätt.

Men vi hann faktiskt att sitta ihop och äta frukost hemma idag. Emelie var duktig och dukade fram.Hon är den som är uppe först av alla just nu. Skönt att alla är så stora så dom klarar morgon bestyren på egen hand. Pontus är för det mesta också uppe med tuppen. Bara en del mornar jag får väcka honom mer än en gång. Men sedan gör han sig klar alldeles själv. Klart jag får påminna om tänder och så,men skönt att resten går av sig självt.

Jaa jag är så nöjd just nu. Barnen har en del motgångar som dom får tacklas med. Hoppas dom kan redas ut och få ett bra slut. Vet inte om det går att nå fram till vissa parter men den mest betydande känns på god väg att lyssna. Och mitt fulla stöd finns där och det vet dom som är berörda.

Nu kaffedax här på jobbet ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Alltid trevligt om du säger hej;)